Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024

Τοπικό “κλάσικο” για γόητρο και βαθμούς

 

Το μπασκετικό “κλάσικο” της Φωκίδας ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ά ΕΣΚΑΣΕ.

Αύριο ο ΓΑΣ Άμφισσας υποδέχεται τον Γυμναστικό Σύλλογο Ιτέας, σε ένα ματς που, πέρα από τις εντυπώσεις που συνοδεύουν παραδοσιακά αυτά τα παιχνίδια, στη δεδομένη συγκυρία παρουσιάζει και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο ομάδες της Φωκίδας έχουν πραγματοποιήσει άσχημο ξεκίνημα στη φετινή σεζόν έχοντας μόνο ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Για την προηγούμενη αγωνιστική και τη βαθμολογία διαβάστε ΕΔΩ

Σε αυτό το πλαίσιο τόσο ο Τάκης Γίδας όσο και ο Χρήστος Μωραίτης ευελπιστούν στη νίκη, που θα τονώσει παράλληλα την ψυχολογία και θα δώσει την ευκαιρία στο νικητή για ένα νέο ξεκίνημα, ενώ αντίθετα ο ηττημένος θα βυθιστεί σε μεγαλύτερη εσωστρέφεια.

Το περασμένο Σάββατο ο ΓΑΣ Άμφισσας γνώρισε βαριά -πλην όμως, εντός προγράμματος- ήττα στην Αλίαρτο από τον Κάδμο Θήβας, το συγκρότημα που παρουσιάζεται ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. 

Ο Γυμναστικός ηττήθηκε με 59-61 στην Άμφισσα -την οποία χρησιμοποιεί ως έδρα μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου της Ιτέας- από τον Άρη Θήβας, ομάδα με τους ίδιους για φέτος στόχους με τον Γυμναστικό.

Το συγκρότημα της Ιτέας έχει σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα και εξέδωσε, μάλιστα, και ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

ΓΑΣ Άμφισσας-ΓΣ Ιτέας

Άρης Θήβας-Απόλλων Λιβ.

Κάρυστος-Κάδμος

Σύλλας-ΑΓΕΧ

Πρωτέας Σχημ.-Τελεθριακός

Απόλλων Χαλκ.-Λοκρός

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο