Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024

Παρουσία εκπροσώπων του Δ. Δελφών στην εκδήλωση για το “Μπράλος – Άμφισσα”

Ενημερωτικό δελτίο από το Δήμο Δελφών

Το παρών στην εκδήλωση για την έναρξη των εργασιών στον οδικό άξονα Μπράλος – Άμφισσα, το οποίο αποτελεί τμήμα του Διαγώνιου Άξονα, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Δελφών, Αθανάσιος Αδαμάκος, Νικόλαος Λουπάκος, Χρυσούλα Πονήρη-Σεγδίτσα και Ανδρέας Σολτάτος. 

Διαβάστε σχετικά: Στο εργοτάξιο του “Μπράλος-Άμφισσα” ο Κ. Μητσοτάκης (photos-video)

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και έλαβε χώρα σε υπό κατασκευή τμήμα του οδικού άξονα εντός της Δ.Ε. Γραβιάς, παρευρέθηκαν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Οικονόμου, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Ιωάννης Μπούγας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας κ. Γεώργιος Δελμούζος, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Πολυδρόσου κ. Ευθυμία Τοπάλη, Μαυρολιθαρίου κ. Χρήστος Χαλέτσος, Καστελλίων κ. Γεώργιος Χαλατσάς, Γραβιάς κ. Θεόδωρος Αβράμπος και Χρισσού κ. Αστερινός Δημητρίου κ.α.. 

Να σημειωθεί ότι, ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση λόγω της παρουσίας του στην Αθήνα, σε ανειλημμένες υποχρεώσεις που αφορούν το Δήμο. Στο μήνυμά του με αφορμή την εκδήλωση αναφέρει: «Ένα από τα πλέον σημαντικά έργα για τον τόπο μας ξεκινά, ένα έργο που επί δεκαετίες η περιοχή μας είχε στην κορυφή της ατζέντας, ζητώντας επιτακτικά την υλοποίησή του. Ο Διαγώνιος Άξονας, τμήμα του οποίου αποτελεί πλέον εργοτάξιο, με τη μέριμνα της πολιτείας, σταδιακά γίνεται πραγματικότητα.

Η συνέχιση και κατ’ επέκταση η ολοκλήρωσή του, αδιαπραγμάτευτο αίτημα του τόπου μας, θα συνδέσει με ασφάλεια αλλά και με μειωμένους χρόνους περιοχές της χώρας, βάζοντας ταυτόχρονα τη Φωκίδα εντός των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων. Χρέος μας να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε ο Δήμος Δελφών, με όπλο τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, να αξιοποιήσει κάθε νέα συνθήκη ανάπτυξης κι αυτή το νέου οδικού άξονα είναι μία από τις σημαντικότερες». 

3 Σχόλια

  • ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ

    ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΙΔΟΡΙΚΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ????

  • ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΓΙΛΕΚΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΑΣ.

  • ΡΕ ΣΕΙΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΙΣΩ - ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ; ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΥΠΕΡΜΠΑΤΣΟΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο