Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι εξωτερικοί φρουροί Άμφισσας

Ενημερωτικό δελτίο από τους Εξωτερικούς Φρουρούς του Σωφρονιστικού Καταστήματος Άμφισσας 

Με μία όμορφη εκδήλωση μετά φαγητού και ποτού, στην κοσμική ταβέρνα «ΛΙΑΠΠΗΣ» στην Ιτέα, οι Εξωτερικοί Φρουροί του Σωφρονιστικού Καταστήματος Άμφισσας έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Πλην των υπαλλήλων της Εξωτερικής Φρουράς και του Διοικητή της Υπηρεσίας  Αστυνόμου Β’ κ. Ράμμου Αναστάσιου, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δελφών κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, ο αστυνομικός διευθυντής Φωκίδας, Ταξίαρχος κ. Τοπάλης Κωνσταντίνος, εκπρόσωπος μίας υπηρεσίας με “συγγενή” καθήκοντα με την Εξωτερική Φρουρά, καθώς και ο ιερέας της ενορίας του Αγίου Αθανασίου πάτερ-Βασίλειος ο οποίος επί σειρά ετών μεσιτεύει προς τον Κύριο κάθε μας προσευχή ή παράκληση ακούραστος συνοδοιπόρος σε κάθε μας θρησκευτική εκδήλωση.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς η οποία διήρκησε έως τα ξημερώματα, το κέφι και την καλή διάθεση όλων φρόντισε η παρουσία των Παναγιώτη Λύτρα, Χρήστου Δασκαλόπουλου και της Βιολέτας Γαλανοπούλου, οι οποίοι είχαν και την επιμέλεια της live μουσικής ψυχαγωγίας όλων των παρευρισκομένων.

Κόκκινα τριαντάφυλλα δόθηκαν σε όλες τις κυρίες της βραδιάς, οι οποίες χάρισαν σε αυτή λίγη από την λάμψη και την ομορφιά τους.

Τυχεροί για το 2024, τέσσερις (4) υπάλληλοι της Φρουράς, οι οποίοι κέρδισαν δωροεπιταγές των 50,00 ευρώ, ενώ επιπλέον κληρώθηκε και μία smart TV 40’’.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης, Νικόλαος Κυριαζής, απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον Δήμαρχο Δελφών, ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ για την αμέριστη αρωγή του σε ζητήματα που άπτονται της εργασιακής καθημερινότητας των υπαλλήλων της Εξωτερικής Φρουράς.

Μοναδική ανταμοιβή για όσους κοπίασαν για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης το χαμόγελο και η ικανοποίηση όλων, ευχόμενοι τέτοιες στιγμές να είναι πλέον περισσότερες στην ζωή  μας.

Και του χρόνου..

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο