Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024

“Η παρουσία των φασιστών προσβάλλει την Άμφισσα”

Τοποθέτηση από το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας και το Παράρτημα Δήμου Δελφών της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ

Την ημέρα του εορτασμού για την απελευθέρωση των Σαλώνων από τους Τούρκους επέλεξε ο Β. Στίγκας για να έρθει στην Άμφισσα να καταθέσει στεφάνι στο άγαλμα του επισκόπου Ησαΐα. 

Οι Διοικήσεις του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας και του τοπικού παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ δηλώνουμε ότι ο εκπρόσωπος του ακροδεξιού μορφώματος των ‘Σπαρτιατών’ και ‘μπροστινός’ του εγκληματία ναζί Κασσιδιάρη που είναι στη φυλακή, είναι ανεπιθύμητος. Δεν πρέπει ο υμνητής του φασισμού και νοσταλγός της χούντας να πατήσει το πόδι του στην Άμφισσα.

Καλούμε όλο τον κόσμο να ξεσηκωθεί και να μην επιτρέψει στον συγκεκριμένο και σε οποιονδήποτε άλλο φασίστα να λερώσει τον τόπο μας.

 Έχει μεγάλη ευθύνη η δημοτική αρχή Δελφών που επιτρέπει στον εκπρόσωπο των ‘Σπαρτιατών’ να παραβρεθεί στην Άμφισσα και να καταθέσει στεφάνι, βρωμίζοντας έτσι την θυσία όλων όσοι αγωνίστηκαν και έδωσαν την ζωή τους για απελευθερωθεί ο τόπος μας.    

Είναι ανεπιθύμητος ο αρχηγός των ‘Σπαρτιατών’ διότι:

  • Κρύβει ότι είναι συνεχιστής της πολιτικής της φασιστικής – ναζιστικής ‘Χρυσής Αυγής’ στη βουλή. Επιδιώκει να νομιμοποιήσει στη συνείδηση του κόσμου το αφήγημα της «πιο σοβαρής Χρυσής Αυγής»
  • Αμέσως μετά τις εκλογές ευχαρίστησε δημόσια τον καταδικασμένο ναζιστή Κασσιδιάρη, αποκαλύπτοντας έτσι το πραγματικό πρόσωπο του κόμματος των ‘Σπαρτιατών’. 
  • Μια σειρά από βουλευτές και στελέχη των ‘Σπαρτιατών’ έχουν τοποθετηθεί δημόσια για την αγάπη τους προς τον Χίτλερ, τον Ι. Μεταξά και τα χουντικά υποκείμενα της 21ης Απριλίου 1967, διαφήμιζαν τα ακροδεξιά έντυπα μίσους και πατριδοκαπηλίας που τους ‘εμπνέουν’.

Αυτοί είναι μόνο λίγοι από τους λόγους που ο Β. Στίγκας είναι ανεπιθύμητος στην Άμφισσα. Η πολιτική πρακτική και η ρητορική του, δεν έχουν καμιά σχέση με το περιεχόμενο της εκδήλωσης που διοργανώνεται. Ο δήμος Δελφών να αναλάβει την ευθύνη του και μην επιτρέψει στον ακροδεξιό ‘μπροστινό’ του Κασσιδιάρη να πατήσει το πόδι του στην Άμφισσα. 

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΙ ‘ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ’ ΤΟΥ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ.

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ!

 

7 Σχόλια

  • Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΌΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΌΣ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ ???

  • δημοκράτης με αιτια

    κάποιοι από σας τους ""δημοκρατες"" δεν ντράπηκα να τραμπουκισουν την υπεύθυνη της εκφώνησης λες και αυτή επέλεξε την λίστα.αποκαλωντας την * γλαστρα* αυτός που έκανε τον νομάρχη γλάστρα με μεγάλη επιτυχία στην συγκυβέρνηση.ντροπη και στους "δημοκρατες" συναδέλφους της που ηταν παροντες .α ι χαθειτε κόκκινα φασιστοειδη μυρμηγκακια .Ντροπή σας.

  • Νικόλας

    Όταν λες φασίστες εννοείς αυτούς που δεν αφήνουν οσουςυ έχουν αντίθετη γνώμη να την εκφράσουν? Γιατί τότε καλό θα ήταν να φύγετε και εσείς από την πόλη!!

  • Είστε τά πιο αισχρα καί φασιστικά στοιχεία, καί δεν ξέρω από εσάς πώς θά λυτρωθουμε

  • Ευάγγελος Κοντογεώργος

    Εφόσον είναι εκλεγμένος και δεν έχει εκπέσει αυτού του αξιώματος της εκλογής των "Σπαρτιατών" τότε έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να το κάνει!! Από ότι θυμάμαι ζούμε σε μια Δημοκρατική Χώρα εκτός εάν έχουμε Κόκκινη Χούντα και δεν το έχουμε πάρει πρέφα.

  • Σακης Πετωνης

    Να έρθουν. Δεν έχουμε πρόβλημα.Καλοδεχουμενοι

  • Δημήτρης

    Κοίτα να δεις ποιοί μιλάνε. Τα σταλινικά απολειφαδια...

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *