Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024

Μάμαλης: Γιατί παραιτούμαι!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Του ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΜΜΑΛΗ, μέλους της Ν.Ε. / ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία Φω- κίδας 

ΠΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Κ.Ε.-Κ.Ε.- Ν.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ- ΜΕΛΗ-ΦΙΛΟΥΣ / ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία

Ενημερώνω ότι παραιτούμαι από μέλος της Ν.Ε. ΦΩΚΙΔΑΣ, που πρόσφατα εκλέχτηκε και συγκροτήθηκε, σύμφωνα με τις οδηγίες του κόμματος.
Η απόφασή μου αυτή είναι οριστική και αμετάκλητη και συνοδεύεται από πικρία, θλίψη και αγανάκτηση!
Αναγκάζομαι να προχωρήσω με πόνο ψυχής σε αυτή την ενέργεια, προκειμένου να προστατεύσω την υγεία μου αλλά κυρίως την αξιοπρέπεια και την υπόληψή μου.

Μετά από πολλά χρόνια, κρυστάλλινης παρουσίας, αγόγγυστης και ανιδιοτελούς προσφοράς στα λεγόμενα κοινά καθώς και τα τελευταία χρόνια στα κομματικά δρώμενα, αντιμετώπισα για πρώτη και μοναδική φορά τη μήνη, τη βαρβαρότητα, τη βαναυσότητα, τη χυδαιότητα, την ασέβεια σε υπέρτατο και ασύλληπτο βαθμό και επίπεδο.
Η τηλεφωνική-λεκτική επίθεση που δέχτηκα απροκάλυπτα και αναιτιολόγητα, από «σύντροφο» μέλος της Κ.Ε. το βράδυ (11.15 μ.μ.!) της Κυριακής 14 Απριλίου 2024 των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη υποψηφίων ευρωβουλευτών, με ακατανόμαστες φράσεις, πεζοδρομίου και χαμαιτυπείου (όπως «κ.λόγερε», «.ούστη», «.αμημένε», «άνανδρε», «δεν φοράς παντελόνια», «θα σε φτιάξουμε», κ.α), θα μου μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μου, ως αποκορύφωμα αμοραλισμού και ανθρώπινου ευτελισμού. 

Δυστυχώς, πέραν των άλλων, όλα αυτά έγιναν και με την ακουστική παρουσία της οικογένειάς μου, που ακόμα δεν έχει συνέλθει από το σοκ και τα απίστευτα, προσβλητικά που εκστομίστηκαν και ακούστηκαν από τον εν λόγω «σύντροφο».
Κρίνω σκόπιμο λοιπόν ότι δεν πρέπει να συνεχίσω άλλο αυτή την θλιβερή περιγραφή μου, καθώς όσο τα σκέφτομαι και τα περιγράφω, τόσο
συγχύζομαι περισσότεροκαι επιδεινώνω επικίνδυνα την ήδη βεβαρημένη υγεία μου.
Τέλος η καταγγελία μου αυτή σκοπό έχει, πέραν της οριστικής και αμετάκλητης παραίτησής μου, να ενημερωθούν επώνυμα και βάσιμα τόσο ο Πρόεδρος, ο Γραμματέας της Κ.Ε., η Κ.Ε., η Ν.Ε. όσο και τα μέλη και οι φίλοι, που με( μας) στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, για το κατήφορο, την ολίσθηση, τη κατάντια του κόμματος στο νομό και φυσικά για τη δράση κάποιων κομματικών επιβητόρων εξ ονόματός του.

Δεν θα προχωρήσω σε καμία άλλη κομματική ενέργεια ή καταγγελία, ούτε φυσικά με καλύπτουν πλέον οι όποιες προτεινόμενες και προβλεπόμενες κομματικές πειθαρχικές διαδικασίες. Οι «κύριοι» αυτοί είναι κομματικά επι- κίνδυνοι και κοινωνικά απαράδεκτοι καθόσον δεν
λειτουργούν γνώμονα-σκοπό στο να ενώσουν, να βελτιώσουν, να συνθέσουν, να αυξήσουν το κόμμα μας στο νομό, αλλά στο να το οικειοποιηθούν, να το διχάσουν, να το αποσυνθέσουν και τελικά να το διαλύσουν. Καλή συνέχεια και καλούς αγώνες. 

Ερατεινή, 16 Απριλίου 2024 

Συντροφικά 

Γιάννης Μάμμαλης 

4 Σχόλια

  • Ανδρεας

    αυτά που αναφέρει ο κύριος Μάμαλης είναι νοητά και καθαρα…αυτά που αναφέρουν τα δυο σχόλια είναι αδύνατο να καταλάβω τη εννοούν.Οταν γράφουμε ένα σχόλιο καλά θα κάνουμε να έχουμε ελάχιστο σεβασμό προς τους άλλους.Εκτως αν είμαστε απολιτιστοι η θρασύδειλοι η απλώς αγράμματοι η και τα τρία.Ο τόπος δεν έχει ανάγκη από τέτοιους.

  • Η ξαδέρφη σας πείραξε. 28% πήρε ο ξάδερφος. Για να δούμε πόσο θα πάρετε εσείς στη Φωκίδα. Κοιτάτε τα χάλια σας με αυτόν που βγάλατε. Μεταγραφή της νύχτας και της ακροδεξιάς. Τηλεπαιχνίδι το κάνατε το κόμμα σας. Μαζέψτε τους ανύπαρκτους που σας καπελώνουν.

  • Τρίο καρε

    ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΑΛΟ Τόσο πονο για την ξαδερφη

  • Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα...στην προκειμένη περίπτωση αδειανό ρούχο...

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *