Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Διανομή προϊόντων για το Πασχαλινό τραπέζι σε 340 οικογένειες του Δήμου Δελφών

Ενημερωτικό δελτίο από το Δήμο Δελφών

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Δελφών πραγματοποίησε μία ακόμα διανομή τροφίμων, αυτή τη φορά ενόψει της γιορτής του Πάσχα, στηρίζοντας εμπράκτως τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, ώστε κάθε σπίτι να έχει το δικό του γιορτινό τραπέζι. 

Πιο συγκεκριμένα, με τη βοήθεια των εργαζομένων στο Βοήθεια στο Σπίτι, πραγματοποιήθηκε διανομή σε 340 οικογένειες δικαιούχες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Δελφών, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, ενώ για μία ακόμα χρονιά προσφέρθηκαν δύο αρνιά στους κρατούμενους του Καταστήματος Κράτησης Άμφισσας, μια κίνηση που φέρει μαζί της και τον ισχυρό συμβολισμό ότι το μήνυμα της αγάπης είναι υποχρέωση όλων μας να πάει παντού. 

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Παναγιώτης Μερινόπουλος, με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας της διανομής δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι και σε αυτή την περίσταση ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου, ενισχύοντας μία ακόμα δράση αλληλεγγύης. Επιχειρήσεις, σύλλογοι, φορείς, σχολεία και ενεργοί πολίτες έδωσαν στη μεγαλύτερη γιορτή της ορθοδοξίας το δικό τους μήνυμα αγάπης, αποδεικνύοντας στην πράξη πως κανείς δεν είναι μόνος. Εύχομαι καλή Ανάσταση σε όλες και όλους, χρόνια πολλά, με υγεία και πίστη πως στο τέλος κάθε δοκιμασίας ακολουθεί η λύτρωση». 

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *