Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

“To καλάθι του Δημοσίου Υπαλλήλου περιέχει αμφίβολες υποσχέσεις, διακρίσεις και άφθονο κομματικό κράτος!”

Δήλωση Γιώτας Πούλου, Βουλευτή Βοιωτίας και Τομεάρχη Εσωτερικών ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Πριν το Πάσχα και πριν τις ευρωεκλογές, ο Πρωθυπουργός εξήγγειλε για καθαρά επικοινωνιακούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους, «πριμ παραγωγικότητας» στους δημόσιους υπαλλήλους, για το 2025 όμως! 

Πόσους, ποιους και με ποια αξιοκρατικά κριτήρια, αφορά η εξαγγελία του Πρωθυπουργού; Η απάντηση είναι ότι το θολό μέτρο αφορά μόνο τους «εκλεκτούς δικαιούχους» που θα επιλέγονται από τους προϊσταμένους τους. Ποιους όμως προϊσταμένους, αφού η αξιολόγηση και η κρίση των προϊσταμένων καθυστερεί μία πενταετία από τις κυβερνήσεις της Ν.Δ.; Μα φυσικά τους διορισμένους μετακλητούς προϊσταμένους, τα «γαλάζια παιδιά» που η ίδια έχει τοποθετήσει! Η αποθέωση της κομματοκρατίας! 

Η εξαγγελία είναι στη λογική του «διαίρει και βασίλευε» και «Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει»!

Η Ν.Δ. επιχειρεί την προκαταβολική εξαγορά της ψήφου των δημοσίων υπαλλήλων στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και ταυτόχρονα  συνεχίζει να μετατρέπει το  κράτος σε κομματικό της παράρτημα.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι, δεν έχουν ανάγκη από «χάντρες και καθρεφτάκια» που θα τους μοιράζονται αναλόγως με το πόσο εξαρτημένοι και χρήσιμοι είναι στη ΝΔ, αλλά από αξιοπρεπείς μισθούς που εξασφαλίζουν τη ζωή τους και των οικογενειών τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει δεσμευτεί για την επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού στους δημόσιους υπαλλήλους. 

1 Σχόλια

  • ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ Η Ν.Δ. !!

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *