Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

“Διαξιφισμοί” για τη συμμετοχή του δήμου Δελφών στο Οικονομικό forum

Το Οικονομικό forum που πραγματοποιήθηκε στους Δελφούς και η εμπλοκή του δήμου σε αυτό ετέθη στο στάδιο των ερωτήσεων του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Δελφών το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. Η Παναγιώτα Κασούτσα απευθυνόμενη προς τη δημοτική αρχή ζήτησε να ενημερωθεί για το βαθμό εμπλοκής του δήμου στη διοργάνωση, βάζοντας μάλιστα και επιμέρους συγκεκριμένα ερωτήματα. Πιο αναλυτικά αναφέρθηκε στο εάν χρησιμοποιήθηκαν οχήματα του δήμου για τις ανάγκες του forum, ζητώντας μάλιστα να παρουσιαστούν και τα αναλυτικά δελτία κίνησης που να πιστοποιούν το τι διαδρομές έκαναν. Επίσης ζήτησε να μάθει εάν είχαν συμμετοχή και υπάλληλοι του δήμου, καθώς και εάν τα χρήματα για όλα τα παραπάνω αποτελούν τμήμα του ποσού που ο δήμος διέθεσε για τη διοργάνωση ή έξτρα χρέωση.
Απαντώντας ο αντιδήμαρχος Λουκάς Αναγνωστόπουλος τόνισε πως ο δήμος συμμετείχε στο forum ως συνδιοργανωτής, αποτελώντας μάλιστα τούτο κάτι πολύ σημαντικό για την περιοχή, μιας και η όλη διοργάνωση στέφθηκε με τεράστια επιτυχία. Έκανε λόγο για παγκόσμια διαφήμιση η οποία για το δήμο επετεύχθη με το ελάχιστο κόστος, ενώ τόνισε για τους εργαζόμενους πως αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος της σημασίας του forum έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό βοηθώντας και αυτοί στην τεράστια επιτυχία του.
«Γιατί θα έπρεπε ο δήμος να χρηματοδοτήσει μία ιδιωτική εταιρεία», ρώτησε ο Γιώργος Δρακάκης, λέγοντας επίσης πως ο δήμος δεν μπόρεσε να περάσει τα μηνύματα που έπρεπε για τα προβλήματα της περιοχής στους επισήμους που έδωσαν το παρών. «Είχαμε κάθε δικαίωμα να είμαστε συνδιοργανωτές και αυτό κάναμε», απάντησε ο Λ. Αναγνωστόπουλος, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως με τα 6.500 ευρώ που δόθηκαν δεν βοηθήθηκε καμία ιδιωτική εταιρεία, όπως ειπώθηκε, αλλά αντιθέτως διαφημίστηκε η περιοχή και πέρα από τα σύνορα της χώρας.

1 Σχόλια

  • ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

    ΓΕΝΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑΝ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ ΗΔΑΝ ΚΟΣΜΟ...

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο