Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Βασίλης Γεδεών στο δυναμικό του Γ.Σ.Ιτέας

Ο Γ.Σ.Ιτέας σάρωσε φέτος στα τμήματα υποδομής κατακτώντας τα πρωταθλήματα παίδων και εφήβων της Ένωσης και στο πλαίσιο της βαρύτητας που δίνει η ομάδα του Χρήστου Μωραϊτη στις μικρές ηλικίες, αποφασίστηκε η έναρξη της συνεργασίας με τον γυμναστή Βασίλη Γεδεών, που χθες είχε μια πρώτη επαφή με τους αθλητές του Γ.Σ.Ιτέας.
Ο Χαλκιδέος γυμναστής έμεινε ενθουσιασμένος από το επίπεδο φυσικής κατάστασης των παιδιών που άγγιζε τα ιδανικά επίπεδα.
Για τη νέα συνεργασία ο προπονητής του Γ.Σ.Ιτέας Χρήστος Μωραϊτης τόνισε χαρακτηριστικά:’Προτεραιότητα στο σύλλογό μας όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν τα τμήματα υποδομής. Σ’ αυτό το πλαίσιο αποφασίσαμε την έναρξη της συνεργασίας με τον Βασίλη Γεδεών, ένα εξαιρετικό επιστήμονα, που έκανε φοβερή εντύπωση στα παιδιά για τις γνώσεις, το ήθος και τις αρχές του. Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και στο μέλλον και ευελπιστούμε μέσα απ΄αυτή να υπάρξει σημαντική βελτίωση των μικρών αθλητών μας’
Στη χθεσινή πρώτη γνωριμία του Γεδεών με τους παίκτες του Γ.Σ.Ιτέας έγιναν διάφορα τεστ με μετρήσεις σωματικών χαρακτηριστικών, ανάλυση σύστασης σώματος, μετρήθηκε το ποσοστό λίπους στους αθλητές ενώ ακόμα έγιναν τεστ ευλυγισίας, ευκινησίας αλλά και ταχύτητας, ειδικά για το άθλημα του μπάσκετ.
Βασίλης Γεδεών απάντησε στις ερωτήσεις και τις απορίες των μικρών αθλητών ενώ έγινε ειδική αναφορά στην πρόληψη τραυματισμών αλλά και στη σωστή προετοιμασία του σώματος πριν από τους αγώνες.
Στο προσεχές διάστημα θα ακολουθηθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης για τη μεταβατική περίοδο αλλά και νέα αξιολόγηση των παικτών με τον Γ.Σ.Ιτέας να μπαίνει πλέον για τα καλά σε ένα διαφορετικό επίπεδο σε όλα τα πλαίσια.

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο