Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δηλώσεις συμμετοχής στη Φωκίδα για την 3η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών διοργανώνει στην Αθήνα από 2 ως 4 Ιουνίου την 3η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη.
Η έγκαιρη εκδήλωση συμμετοχής στις Εργασίες της 3ης ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, με τη συμπλήρωση της ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς θα συμβάλλει ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ στη γενικότερη προετοιμασία και εξεύρεση της αναγκαίας υποδομής που θα απαιτηθεί για την πραγματοποίηση της ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ (αίθουσα, υλικοτεχνική υποδομή κ.λπ.).
Υπενθυμίζεται ότι, δικαίωμα συμμετοχής στη ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ έχουν όλα τα ΜΕΛΗ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους είναι η συμπλήρωση της ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
Για το σκοπό αυτό, προκειμένου η διαδικασία αυτή να είναι ΑΜΕΣΗ και ΕΥΚΟΛΗ, υπάρχει δυνατότητα συμπλήρωσης της ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, με τους ακόλουθους τρόπους:
α. Για τους χρήστες σύγχρονων τεχνολογιών, κατόχους smartphone, tablet και PC, δίνεται η δυνατότητα συμπλήρωσης μέσω ενός ειδικού app, πατώντας ΕΔΩ
β. Μέσω της ιστοσελίδας του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ:

3η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη | Ιούνιος 2017 | Εγγραφή


γ. Για όσους δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, θα υπάρχει δυνατότητα συμπλήρωσης της ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ από στέλεχος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.
Η ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ
Αυτές ορίζονται στα 20 ΕΥΡΩ και αποτελούν και την ετήσια συνδρομή όλων των ΜΕΛΩΝ, για την οποία και θα παραλάβουν κατά την άφιξή τους στο χώρο διεξαγωγής της ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ, την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, με την οποία θα μπορούν και να συμμετάσχουν στις εργασίες της ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ.
Όποιο ΜΕΛΟΣ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ επιθυμεί να ενισχύσει οικονομικά επιπλέον των 20 ΕΥΡΩ, μπορεί να το κάνει με την ίδια εντολή.
Σας ενημερώνουμε ότι, παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει προκειμένου να εξευρεθούν εναλλακτικοί τρόποι καταβολής, λόγω των γνωστών περιορισμών που έχουν τεθεί, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει δυνατόν να ξεπεραστούν τα προβλήματα.
Για το λόγο αυτό, ο πλέον κατάλληλος τρόπος, είναι,
Με κατάθεση στο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και συγκεκριμένα,
σε οποιοδήποτε κατάστημα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και στον ακόλουθο λογαριασμό:
ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ
IBAN: GR4501106070000060700117462
Για την ταυτοποίηση των στοιχείων, όσον αφορά τη συμμετοχή στη Συνδιάσκεψη και την έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να ζητάτε από τους υπαλλήλους της τράπεζας την ΑΝΑΓΡΑΦΗ του ΟΝΟΜΑΤΟΣ και του ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ σας.
Για την Φωκίδα πληροφορίες σχετικά με τη συμπλήρωση της ειδικής φόρμας συμμετοχής τηλ: 6976648395 και mail: [email protected] .

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο