Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εποικοδομητική ημερίδα για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Με μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη στην Αράχωβα η ημερίδα «Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, οργάνωση & προετοιμασία για τη σεζόν 2017-18». Το παρών έδωσαν ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Θηβαίος, ο Πέτρος Μαντούβαλος, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, επαγγελματίες και φορείς της περιοχής, ο πρώην διευθυντής του ΧΚΠ Λουκάς Μητρόπουλος, καθώς και αρκετοί φίλοι επισκέπτες του ΧΚΠ.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας έγινε εποικοδομητικός διάλογος για τα τρέχοντα θέματα του χιονοδρομικού κέντρου. Ο κ. Θηβαίος, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης δεσμεύτηκε να μεσολαβήσει ώστε να λυθούν κάποια από τα πιο φλέγοντα θέματα, ενώ υποσχέθηκε ότι θα επανέλθει το φθινόπωρο με ευχάριστα νέα γύρω από την υπόθεση της τεχνητής χιόνωσης.
Οι «Φίλοι του ΧΚ Παρνασσού», ως πελάτες και οι ίδιοι του χιονοδρομικού, πολύ σύντομα θα παρουσιάσουν έναν πλάνο για το πώς πιστεύουν ότι θα πρέπει να λειτουργεί το ΧΚ, ώστε να θεωρείται η λειτουργία του επιτυχής, και το οποίο μάλιστα πλάνο θα θέσουν υπόψη του κοινού αλλά και της ΕΤΑΔ Α.Ε.
Όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν τα εύσημα στην κίνηση των «Φίλων του ΧΚ Παρνασσού» για τη διεξαγωγή της ημερίδας αυτή την εποχή και αναμένουν πολύ περισσότερα στη συνέχεια.

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο