Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τι έγινε στη Νομαρχιακή Συνέλευση Φωκίδας της Νέας Δημοκρατίας

Με αφορμή το κλείσιμο της αξιολόγησης, το νέο 4ο Μνημόνιο – το 2ο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ – και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις πραγματοποιήθηκε και στη Φωκίδα, όπως σε όλη τη χώρα, Νομαρχιακή Συνέλευση μελών της ΝΟ.Δ.Ε. Φωκίδας για ενημέρωση των στελεχών του κόμματος, παρουσία του βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα.
Η Συνέλευση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Καλλίπολις» στο Λιδωρίκι την Δευτέρα 15/5/2017.
Τον κ. Γιόγιακα προλόγισε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δωρίδας κ. Γιώργος Ξηρομάμος, ο οποίος και ανέγνωσε στους παρευρισκόμενους επιστολή που απέστειλε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν ήτο δυνατόν να παρευρεθεί στην εκδήλωση.
Ακολούθησε ενδελεχής ενημέρωση από τον κ. Γιόγιακα για τα νέα μέτρα ύψους 4,9 δις ευρώ και τους δημοσιονομικούς στόχους που περιλαμβάνει το 4ο μνημόνιο και τα οποία πλήττουν όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα τα ασθενέστερα οικονομικά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας
Τέλος ο κ. Γιόγιακας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη μείωση της φορολογίας που εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ακολούθως το λόγο έλαβαν κατά σειρά η τέως βουλευτής Φωκίδας κα. Ασπασία Μανδρέκα, ο πολιτευτής κ. Κωνσταντίνος Χαλιορής, η Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Φωκίδας κα. Ανθή Ματσάκη και το Τομεάρχης Φωκίδας κ. Γρηγόρης Μπόνης και στη συνέχεια ακολούθησε διαλογική συζήτηση μεταξύ των παρισταμένων μελών της Νέας Δημοκρατίας και του εκπροσώπου του κόμματος, στην οποία αναφέρθηκαν και προβλήματα που απασχολούν τη περιοχή μας.
Από τον διάλογο φάνηκε η έντονη ανησυχία των πολιτών για την εξέλιξη τόσο των ζητημάτων της ημερήσιας διάταξης, όσο και για τη γενικότερη πορεία της χώρας, μετά τις παλινωδίες της κυβέρνησης και της ιδεοληπτικής αντιμετώπισης των πραγμάτων.
Η προσέλευση των μελών που μετέχουν στη Νομαρχιακή Συνέλευση, ήταν μεγάλη, πράγμα του αναδεικνύει την κυβερνητική τροχιά του κόμματός μας.
Η ΝΟΔΕ Φωκίδας ευχαριστεί θερμά τόσο τον κ. Γιόγιακα, όσο και τα τοπικά στελέχη για την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στον γόνιμο διάλογο.

ΝΟΔΕ Φωκίδας

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο