Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ευχαριστήρια επιστολή για τη «Χορωδιακή συνάντηση –αφιέρωμα στον Γ. Καρκάλα»

Ευχαριστήρια επιστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου “Κέντρο Πολιτισμού και Τέχνης- Η Κίρρα”
Μετά την πραγματοποίηση της εκδήλωσης «χορωδιακή συνάντηση –αφιέρωμα στον Γ. Καρκάλα» ,που αποτέλεσε ίσως την μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη ως σήμερα χορωδιακή εκδήλωση που έλαβε χώρα στην πόλη μας , το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά :
Α. Τον Μαέστρο της Πολυφωνικής μας χορωδίας Γιώργο Παπαδόπουλο για τη σύλληψη της ιδέας και την έμπνευση του να προσκαλέσουμε και να τα τιμήσουμε ως Σύλλογος τα αξιόλογα χορωδιακά-μουσικά σύνολα που μας πλαισίωσαν και ένωσαν τις φωνές τους για να πούμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον άνθρωπο, δάσκαλο, μαέστρο και συνθέτη Γιάννη Καρκάλα. Τον ευχαριστούμε επίσης για την επιμονή του και υπομονή του να αναγάγει το πολυφωνικό τμήμα μας ισότιμο άλλων χορωδιών.
Β. Τους χορωδούς μας για την προσπάθεια και το αξιόλογο αποτέλεσμα που έδωσαν στο κοινό.
Γ. Όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που βοήθησαν με κάθε τρόπο να στηθεί με αρτιότητα η εκδήλωση. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Αλέκο Τσινταβή -“Ζαχαροπλαστείο ΤΕΡΕΖΑ” και την κα Κατερίνα Λέφα – “Ξενοδοχείο ΛΕΦΑΣ” στους Δελφούς για τη πολύτιμη βοήθειά τους.
Δ. Τη Δημοτική Ενότητα Ιτέας :την Αντιδήμαρχο κ Λιάνα Πιλάλα –Τσακίρη για την παραχώρηση της αίθουσας εκδήλωσης, την υποστήριξή της και την παρουσία της στην μουσική βραδιά και τον Πρόεδρο κ . Τεντ Γουώρθ για τη αμέριστη βοήθεια που μας παρείχε με κάθε τρόπο και κάθε ώρα.
Ε. Τον κο Ευστάθιο Αρβανίτη, καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Ιτέας και την κα Βαλεντίνη Παλάντζα για την ελεύθερη διάθεση του πιάνου .
ΣΤ) Τη Διευθύντρια και το Σύλλογο Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας.
Ζ)Τους μαέστρους και τα μέλη των χορωδιών
α)Πολυφωνικής Χορωδίας Δήμου Βόλου, β)Μουσικού Ομίλου Στυλίδας γ) Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων “ΘΑΜΥΡΙΣ ” του Μουσικοχορευτικού και Λαογραφικού Ομίλου Ιτέας «ΤΟ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ» και δ) του Συνόλου Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας καθώς και τους καθηγητές του Αργύρη Ιωάννου και Δημήτριο Γαλώνη για την αποδοχή της πρόσκλησης μας και την υπέροχη παρουσία τους και μουσική αρτιότητα στο χώρο της εκδήλωσης,
Η) Όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και τη θέρμη τους και πλημμύρισαν την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ιτέας κάνοντάς την να δείχνει τόσο μικρή.
Εκ του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου
«KENTΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΗΣ – Η ΚΙΡΡΑ»

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο