Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συνέντευξη τύπου για το μεγάλο αθλητικό γεγονός : Tihio Race : Τείχιο – Δελφοί 75 km, που θα πραγματοποιηθεί τις 23 Σεπτεμβρίου 2017. Στην συνέντευξη τύπου παρευρέθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας Ευάγγελος Κατσαγούνος, ο Δήμαρχος Δελφών Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος, ο Δήμαρχος Δωρίδας Γιώργος Καπεντζώνης, όπως και ο φιλόλογος , συγγραφέας και ιστορικός Φώτης Κατσούδας.
Στην συνέντευξη τύπου έγινε εκτενής αναφορά τόσο στον ιστορικό χαρακτήρα της διαδρομής που θα ακολουθήσουν οι δρομείς όσο και ειδική τεχνική ανάλυση των επιμέρους χαρακτηριστικών του αγώνα από τον τεχνικό διευθυντή του αγώνα Απόστολο Μόσχο, όσο από τον Λουκά Πρατίλα.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό να επισημανθεί ότι το Tihio Race έχει εξελιχθεί σε ένα δεσπόζον γεγονός για το δρομικό κίνημα, ενώ αποτελεί μια διαδρομή εξαιρετικού φυσικού κάλλους που αποζημιώνει στον μέγιστο βαθμό τόσο τους δρομείς όσο και τους θεατές του αγώνα.
Πόσο μάλλον για τον επικείμενο Tihio Race 2018 , όπου η διαδρομή Δελφοί-Τείχιο-Ναυπακτός πέραν της απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού, έχει να επιδείξει και το ατελεύτητο ιστορικό βάθος μια περιοχής που αποτέλεσε θέατρο ιδιαίτερα σημαντικών ιστορικών στιγμών.
Tihio Race 2018 : Ένα μεγάλο αθλητικό event -Μια εκπληκτική διαδρομή με εντυπωσιακή ιστορία.

Συνέντευξη τύπου για τον αγώνα Τείχιο-Δελφοί 70km.

Posted by Tihio Race on Friday, July 14, 2017