Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παρελθόν από το Φωκικό οι Σπύρος Κοκονδύνης και Γιάννης Καλαμάτας

Το ΔΣ του Φωκικός ΑΣ ανακοινώνει το πέρας της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Σπύρο Κοκονδύνη και Γιάννη Καλαμάτα. Μια εξέλιξη που οφείλεται πρωτίστως στις επαγγελματικές προτεραιότητες των δύο παικτών στην τόπο διαμονής τους, τη Λαμία. Ο Σπύρος Κοκονδύνης και ο Γάννης Καλαμάτας, δύο από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στη Στερεά, τίμησαν με το παραπάνω τη φανέλα της ομάδας και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Φωκίδας και στην πορεία μέχρι τους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας Ερασιτεχνικών Ομάδων.

Ο Φωκικός ευχαριστεί το Σπύρο και το Γιάννη τόσο για την προσφορά όσο και για το ήθος τους και τους εύχεται πάντα ό,τι καλύτερο στην ποδοσφαιρική τους πορεία και την προσωπική τους ζωή. Μπορεί τη νεα σεζόν να μην αποτελέσουν μέλη του αγωνιστικού τιμ της ομάδας, αλλά ανήκουν πλέον στην ευρύτερη οικογένεια του συλλόγου και η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοικτή για αυτούς.

Σπύρος Κοκονδύνης: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα και τον κόσμο του Φωκικού για τη στήριξη προς το πρόσωπό μου. Δυστυχώς φέτος δε θα μπορέσω να συνεχίσω στην ομάδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ήταν μια χρονιά με ανάμεικτα συναισθήματα. Κατακτήσαμε το Κύπελλο και φτάσαμε στους 8 του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε στο πρωτάθλημα. Εύχομαι στην ομάδα του χρόνου να ανέβει στις εθνικές κατηγορίες, όπου πρέπει να βρίσκεται. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο και τον Πρόεδρο της ομάδας για την εμπιστοσύνη προς εμένα”.

Γιάννης Καλαμάτας: “Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Φωκικού για την εμπιστοσύνη της και για το ότι αγωνίστηκα σε ένα σύλλογο με τόσο βαριά φανέλα! Αν και δεν εκπληρώσαμε το στόχο μας που ήταν το πρωτάθλημα, μπορώ να πω ότι φεύγω με το κεφάλι ψηλά, γιατί πάνω απ όλα γνώρισα ανθρώπους που ξέρουν να κρατάνε τους λόγους τους, πράγμα που δε συνηθίζεται τη σημερινή εποχή. Εύχομαι τη νέα χρονιά η ομάδα να πετύχει τον κάθε στόχο που έχει. Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ θέλω να το πω στον κόσμο και ειδικά στους Κουδουνάδες. Καλή συνέχεια ομαδάρα!”

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο