Η μάχη για μία θέση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Φωκίδα άρχισε να φουντώνει, παίρνοντας άκρως ενδιαφέρουσες προεκτάσεις. Στο παιχνίδι, ο κάθε ενδιαφερόμενος, χρησιμοποιεί πλέον όλο και περισσότερα «όπλα». Διαβάστε λίγο το πρόσφατο σχόλιο της εφημερίδας «Παραπολιτικά» με τον τίτλο «Πάνε για «κόψιμο»:
«Μαθαίνουμε ότι ακόμα και πρώην βουλευτές που έχουν κάνει ακόμα και μόλις… μία κυβερνητική θητεία (άρα είναι σχετικά νεαρής ηλικίας) είναι πολύ πιθανόν να μείνουν εκτός «γαλάζιων» ψηφοδελτίων στις επόμενες εθνικές εκλογές. Βλέπετε, στην Πειραιώς, με δεδομένη την εξαγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη να αξιοποιηθούν οι καταλληλότεροι και οι πλέον δραστήριοι, εκείνοι που για τον έναν ή τον άλλο λόγο έχουν επιδείξει είτε αδιαφορία είτε… unfair συμπεριφορά έναντι των βουλευτών των περιφερειών τους συγκεντρώνουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να μείνουν εκτός νυμφώνος. Μία τέτοια περίπτωση, χωρίς πάντως να είναι επιρρεπής στα… παραπάνω συμπτώματα, συνιστά η Ασπασία Μανδρέκα, πρώην βουλευτίνα της μονοεδρικής της Φωκίδας, που μάλλον “κόβεται” λόγω… πολυκοσμίας !»
» Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι», που λέει κι ο λαός, για την Ασπασία Μανδρέκα το σχόλιο, που ενώ μιλά για εκείνους που θα κοπούν λόγω συμπεριφοράς κλπ κλπ, το μόνο όνομα που αναφέρεται είναι το δικό της, προσέξτε… κι ας μην έχει σχέση, κατά το συντάκτη, με την παραπάνω κατηγορία των «κομμένων».
Κάποιος πασάρει, και κάποιος σουτάρει… ή είναι ιδέα μου; Για να μιλήσω και τη γλώσσα του ποδοσφαίρου που τόσο μου αρέσει. Β. Καρ.