Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέα σελίδα για τον Απόλλωνα Ευπαλίου με νέα εμφάνιση, χορηγό και δυναμικές συνεργασίες

Mε εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Ευπαλίου, γράφτηκε η νέα σελίδα στην ιστορία του Απόλλωνα Ευπαλίου, την Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου. Η νέα διοίκηση της ομάδας υπό τον πρόεδρο Γιάννη Κούγια, παρουσίασαν τους στόχους της νέας σαιζόν 2017-2018, δίνοντας έμφαση στην ομαδικότητα, την σκληρή δουλειά, το χτίσιμο μιας ομάδας – φυτώριο για γηγενείς παίκτες από την Δωρίδα. «Σκοπός μας είναι ο Απόλλωνας Ευπαλίου, να αποτελεί μια ομάδα με δύναμη, με ψυχή και με συνοχή. Σκοπός να πρωταγωνιστήσουμε παντού και όχι μόνο βαθμολογικά», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος, ενώ τον τρόπο με τον οποίο οι στόχοι αυτοί θα μετουσιωθούν σε αγωνιστική πράξη, εξήγησαν με την σειρά τους ο νέος προπονητής και πρώην παίκτης της ομάδας, Χρήστος Φλέγγας και ο Τεχνικός Σύμβουλος του Απόλλωνα Ευπαλίου, Μένιος Σωτηρόπουλος. Και οι δύο έδωσαν έμφαση στην καλή φυσική κατάσταση των παικτών, στην συλλογική σύνθεσή τους σε μια λειτουργική ομάδα, που θα αποτελεί πρωταγωνιστή στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Φωκίδας.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, ο Γιώργος Τσέλιος, Τεχνικός Διευθυντής και Scouter του Απόλλωνα Σμύρνης, έκανε λόγο για «Μια νέα Συνεργασία που χτίζεται» σε βάθος μεταξύ του Απόλλωνα Σμύρνης και του Απόλλωνα Ευπαλίου, επισημαίνοντας πως «εμείς ως μια μεγαλύτερη ομάδα δεν θα μπορούσαμε να αδιαφορήσουμε για μια ομάδα δυναμική που επίσης φέρει το ιστορικό όνομα του Απόλλωνα». Έδωσε συμβουλές στους παίκτες και τον προπονητή και προϊδέασε το κοινό για την συνεργασία των δύο ομάδων σε τεχνικό – αγωνιστικό επίπεδο. Οι δύο ομάδες αντάλλαξαν και δώρα σε συμβολικό επίπεδο, με τον Γ. Τσέλιο να δωρίζει στον Απόλλωνα Ευπαλίου μια φανέλα των παιχνιδιών εκτός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης με τις υπογραφές όλων των παικτών, ευχόμενος καλή νέα αρχή και καλή σαιζόν. Από την πλευρά του ο Απόλλωνας Ευπαλίου, μέσω του Γενικού Αρχηγού της Ομάδας και προέδρου της τοπικής κοινότητας Ευπαλίου, Κώστα Τσιούστα, χάρισε στον Απόλλωνα Σμύρνης ένα βιβλίο με την ιστορία του Ευπαλίου.

Η νέα σελίδα στην ιστορία του Απόλλωνα Ευπαλίου, ωστόσο, δεν θα μπορούσε παρά να φέρει σεβασμό και προς το παρελθόν της ομάδας. Συγκινητική στιγμή της τελετής, υπήρξε η βράβευση από τη νέα διοίκηση και τον Γιάννη Κούγια, του επί χρόνια προέδρου του Απόλλωνα Ευπαλίου κ. Μίμη Σπυρόπουλου, που καταχειροκροτήθηκε και δήλωσε πάντα ενεργός και συμπαραστάτης της ομάδας.

Τη νέα φανέλα της Ομάδας, και τον χορηγό της ομάδας, το Αρχιτεκτονικό Γραφείο GemArchitecths, παρουσίασαν ο Αρχηγός του Απόλλωνα Ευπαλίου Ηλίας Κοντός και ο ποδοσφαιριστής μας Γιώργος Ζέρβας, με την τελετή να λήγει υπό τους ήχους του ύμνου του Απόλλωνα Ευπαλίου και τους παριστάμενους να δηλώνουν έτοιμοι για τον αγωνιστικό χώρο.
Στην εκδήλωση παρέστησαν -μεταξύ άλλων- ο αντιδήμαρχος Δωρίδας Ανδρέας Ευσταθίου, από την ΕΠΣ ο κ. Κατσανάκης και εκπρόσωποι άλλων ομάδων της περιοχής.

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο