Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου κάνει γνωστό το θάνατο του συναδέλφου, προέδρου του κέντρου μας, Θανάση Αγγελέτου. Ο συνάδελφος Θανάσης για πολλά χρόνια συνδικαλιστής στους οικοδόμους και για πέντε χρόνια πρόεδρος στο Ε.Κ.Φ. πάλεψε μέχρι το τέλος του για τα δίκαια της εργατικής τάξης, για μια άλλη κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση. Ήτανε παρών σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες από όποιο μετερίζι και εάν τον έστελναν οι συνάδελφοί του. Τον γνωρίσαμε για τη συνέπειά του , το ήθος του και την αφοσίωση του στα ιδανικά του με την μοναδική ταξική προσέγγιση που έβλεπε τα γεγονότα.

Η παρουσία του στους αγώνες είναι παρακαταθήκη για το μέλλον , παράδειγμα για μας και τις μελλοντικές γενιές. Ο χαμός του είναι μια μεγάλη απώλεια για το εργατικό λαϊκό κίνημα στους δύσκολους σημερινούς καιρούς. Καλό σου ταξίδι αγαπημένε συνάδελφε και συναγωνιστή Θανάση. Στην οικογένειά του, στο Σωματείο Οικοδόμων, στο ΠΑΜΕ και στο Κ.Κ.Ε εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 12 Οκτώβρη 2017 στον Ιερό ναό Αγ. Νικολάου, στις 11,00

Η ανακοίνωση του Γρ. Τύπου της Κ.Ε. του ΚΚΕ
Το ΚΚΕ με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά το σ. Θανάση Αγγελέτο, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ και προσθέτει:

«Ο σ. Θανάσης Αγγελέτος γεννήθηκε το 1958 στην Άμφισσα Φωκίδας. Εργάστηκε ως οικοδόμος – ελαιοχρωματιστής και υπήρξε πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας και μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Οικοδόμων.

Έγινε μέλος της ΚΝΕ το 1975, σε ηλικία 17 χρονών και μέλος του ΚΚΕ το 1978. Υπήρξε στέλεχος της ΚΝΕ έως το 1986, οπότε πέρασε στο Κόμμα. Από το 1984 ήταν μέλος της ΝΕ Φωκίδας του ΚΚΕ και από το 1990 μέλος του Γραφείου της ΝΕ. Υπήρξε μέλος της ΕΠ Αν. Στερεάς και Εύβοιας.

Έδωσε τη μάχη το 1989-1990 για την υπεράσπιση του Κόμματος. Μέχρι σήμερα ήταν μέλος της ΤΕ Φωκίδας του Κόμματος και Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας και του ΔΣ της Ομοσπονδίας Οικοδόμων.

Στη συντρόφισσά του, Αφροδίτη Ανδρίτσου και στα παιδιά του, Μπάμπη και Αντώνη, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια».

Το ψήφισμα της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας
Η Λιμενική Επιτροπή του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τον άδικο και πρόωρο θάνατο του μέλους της Αθανάσιου Αγγελέτου, συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Τετάρτη 11/10/2017 και ώρα 19:00 και
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ

να τιμήσει τον εκλιπόντα ως εξής :
1. Να εκφράσει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
2. Να παραστεί ο Πρόεδρος της Λιμενικής Επιτροπής κ.
Παναγιωτόπουλος Ανδρέας στην εξόδιο ακολουθία.
3. Να κατατεθεί αντί στεφάνου χρηματικό ποσό στον Ιερό Ναό
Αγ. Νικολάου Άμφισσας εκ μέρους του Λιμενικού Ταμείου Ν.
Φωκίδας.
4. Να παραμείνει κλειστή η Υπηρεσία του Λιμενικού Ταμείου Ν.
Φωκίδας από τις 11:00 π.μ. έως το πέρας του ωραρίου
λειτουργίας της την ημέρα της κηδείας του εκλιπόντος,
12/10/2017.
5. Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην επόμενη συνεδρίαση της
Λιμενικής Επιτροπής Ν. Φωκίδας.
6. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στον πίνακα ανακοινώσεων
του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας, να δοθεί προς δημοσίευση
στον τύπο, και να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ιτέα 11 Οκτωβρίου 2017