Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η ταινία «Τα πρόβατα δεν χάνουν το τραίνο» από την Κινηματογραφική λέσχη Ιτέας

H ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ θα προβάλει την ισπανική ταινία «Τα πρόβατα δεν χάνουν το τραίνο», του Αλβάρο Φερνάντεθ Αρμέρο, την Παρασκευή 17/11/2017 στις 9μμ. Μια διασκεδαστική ταινία με απολαυστικές οικογενειακές ιστορίες. Πρωταγωνιστεί η Ίνμα Κουέστα, την οποία είχαμε θαυμάσει στο ρόλο της «νύφης» στην ταινία «Ματωμένος Γάμος» του Λόρκα. Εδώ παίζει ένα σύγχρονο ρόλο. Επίσης ο Ραούλ Αρεβάλο (Το Μικρό Νησί).

Το trailer της ταινίας:

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ο Αλμπέρτο και η Λουίσα υποχρεώθηκαν να μετακομίσουν στην επαρχία, αλλά η ειδυλλιακή αγροτική ζωή αρχίζει γρήγορα να δείχνει την λιγότερο ευχάριστη πλευρά της. Επί πλέον, το ζευγάρι δεν περνά και τις καλύτερες στιγμές του. Την ίδια ώρα, ο 45άρης αδελφός του Αλμπέρτο βιώνει την εμπειρία του διαζυγίου και έχει σχέση με μία 25χρονη. Αλλά και η Σάρα, η αδελφή της Λουίσα έχει τα δικά της προβλήματα (με τους άνδρες κυρίως). Όταν γνωρίζει τον Πάκο είναι πεπεισμένη ότι εκείνος θέλει να την παντρευτεί.
Μια κωμωδία με όμορφους διαλόγους, με πολύ καλό ρυθμό, εξαιρετικές ερμηνείες, χαρούμενη αλλά και με στιγμές θλιβερές, πατάει επάνω στις ανθρώπινες αδυναμίες, δεν τις κρύβει, χωρίς να εκθέτει τους χαρακτήρες.

Η προβολή γίνεται σε συνεργασία με την Ισπανική πρεσβεία και το Ινστιτούτο Θερβάντες.

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο