Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Προγράμματα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Άμφισσας

Στα πλαίσια της επιμόρφωσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των κλάδων και ειδικοτήτων της ελληνικής δημόσιας εκπαίδευσης (περιλαμβανομένων των υπηρετούντων αναπληρωτών), αλλά και εκπαιδευτικών ιδιωτικών σχολείων, στην Εισαγωγική Επιμόρφωση για την εκπαιδευτική αξιοποίηση Τ.Π.Ε. (Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε.), σας ενημερώνουμε πως στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.) Άμφισσας έχουν εγκριθεί προγράμματα για όλες τις «συστάδες» ομοειδών κλάδων βάση του «μεικτού» μοντέλου μάθησης συνολικά 36 ωρών για κάθε πρόγραμμα (12 τρίωρες συναντήσεις εκ των οποίων 10 εξ αποστάσεως και 2 δια ζώσης σε κάθε πρόγραμμα).

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή σε πρόγραμμα Εισαγωγικής Επιμόρφωσης για την εκπαιδευτική αξιοποίηση Τ.Π.Ε. (Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε.) αποτελεί η πιστοποίηση στις βασικές δεξιότητες Τ.Π.Ε. (Α’ επίπεδο Τ.Π.Ε.), με εξαίρεση τους εκπαιδευτικούς του κλάδου ΠΕ19/20, καθώς και τους επιμορφωτές Α’ επιπέδου Τ.Π.Ε. που είναι ενταγμένοι στα σχετικά μητρώα παλαιότερων πράξεων επιμόρφωσης σε βασικές δεξιότητες Τ.Π.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν μέχρι την Πέμπτη 23/11/2017 να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στα προγράμματα της 2ης περιόδου επιμόρφωσης Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε. που πρόκειται να διεξαχθεί κατά το διάστημα Δεκεμβρίου 2017 – Μαρτίου 2018.

Λεπτομέρειες για τα υλοποιούμενα προγράμματα και τον τρόπο λήψης κωδικών πρόσβασης και καταχώρησης ηλεκτρονικής αίτησης στο σχετικό πληροφοριακό σύστημα προσφέρονται στο δικτυακό τόπο http://e-pimorfosi.cti.gr/mis (Ανακοινώσεις).

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο