Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Φωκίδας για τη δράση της αιμοδοσίας

Στα πλαίσια της εθελοντικής αιμοδοσίας που οργανώσαμε ως Διεθνής Ένωση Αστυνομικών / Τ.Δ. Φωκίδας από κοινού με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας σε συνεργασία με τον Δήμο Δελφών και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας ‘Οι Άγιοι Ανάργυροι’, την Τετάρτη 19/09/2018 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών στην Άμφισσα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους Αστυνομικούς και τους πολίτες που αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία και προσήλθαν στην αιμοδοσία. Οι ανάγκες για αίμα είναι διαρκείς και η προσφορά όλων μας πολύτιμη.

Επίσης, την Παρασκευή 21/09/2018 πραγματοποιήθηκε Λαμπαδηδρομία στους δρόμους της Άμφισσας, στα πλαίσια της 16ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας της Φλόγας της Αγάπης, με αφετηρία της το κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, και συμμετείχαμε ενεργά μαζί με άλλους φορείς της περιοχής μας. Οι δρόμοι γέμισαν από μικρούς και μεγάλους και με τη μεγάλη συμμετοχή όλων των φορέων που παραβρέθηκαν αναδείξαμε όλοι μας τα ιδεώδη που πρεσβεύει η εθελοντική αιμοδοσία.

Τέλος, στα πλαίσια των βραβεύσεων τοπικών φορέων από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας ‘Οι Άγιοι Ανάργυροι’, βραβεύτηκε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας κ. ΝΤΕΛΗΣ Χρήστος και ο Πρόεδρος της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών / Τ.Δ. Φωκίδας κ. ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ Ιωάννης.

Servo Per Amikeco

(Υπηρετώ διά της Φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ

Ο Γενικός Γραμματέας Ανάργυρος ΖΩΜΕΝΟΣ

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο