Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024

Νέο ΔΣ στον “Δεσμό”

Ενημερωτικό δελτίο από τον Πολιτιστικό Όμιλο Ιτέας Ο ΔΕΣΜΟΣ

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ιτέας Ο ΔΕΣΜΟΣ, σας ενημερώνει ότι την 13η Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Μετά από δύο χρόνια απουσίας εκδηλώσεων, ένεκα του κορωνοϊού, καταφέραμε φέτος να μαζευτούμε ξανά η μεγάλη παρέα, τα μέλη του Ομίλου για να εγκαινιάσουμε τη νέα χρονιά, ευχόμενοι υγεία, ευτυχία, ελευθερία και ζέση για την πραγματοποίηση πολλών πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα αναπτερώσουν το ηθικό των συμπολιτών μας.

Παράλληλα, στα πλαίσια της ανωτέρω εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε Γ.Σ. και ειδικότερα διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ετών 2020 και 2021, όπως επίσης ανακοινώθηκαν οι επικείμενες αρχαιρεσίες της 20ης/02/2022 και η ακόλουθη υποβολή ενδιαφέροντος θέσεως υποψηφιότητας.

Πράγματι λοιπόν, την 20η Φεβρουαρίου 20222, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 έως 13:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Ιτέας, Κυριακοπούλειο – Ηλιοπούλειο, έλαβαν χώρα οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων μελών του Δ.Σ. για θητεία ετών 2022-2024. Από τις ανωτέρω αρχαιρεσίες προέκυψε το νέο Δ.Σ. το οποίο συστάθηκε σε σώμα και έχει ως εξής: 1. Τζων Τεντ Γουώρθ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ, 2. Ευθύμιος Βούλγαρης – Αντιπρόεδρος, 3. Σούζυ Τσατσαρώνη – Ταμίας, 4. Σοφία Αναγνωστάκου – Γραμματέας, 5. Μόνικα Κλεντζερη – Μέλος, 6.  Λία Καλλιαντζή – Μέλος, 7. Γεωργία Τσατσαρώνη – Μέλος.

Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που  μας τιμήσατε με την ψήφο σας και υποσχόμαστε ότι θα καταβάλλουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων, αντάξιες των προσδοκιών σας.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο απερχόμενο και για πολλές δεκαετίες μέλος του  διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας, κ. Σταύρο Ντόσκουρη, αποδίδεται ο τίτλος του Επίτιμου Προέδρου του Πολιτιστικού Ομίλου Ιτέας ο Δεσμός, ως φόρος τιμής για όλη τη συμβολή  και το αξιόλογο  έργο που προσέφερε και κράτησε το σύλλογό μας ζωντανό και στις πρώτες θέσεις των πολιτιστικών δρώμενων της περιοχής μας. 

1 Σχόλια

  • ΓΝΩΣΤΗΣ

    Χώρο στα νιάτα πρέπει να δώσεις κε Γουώρθ.

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο