Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024

Μια σημαντική στιγμή για την Εταιρεία Μέριμνας (photos)

Παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας η έκδοση της Εταιρείας Μέριμνας Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα “Δημιουργικότητα χωρίς προκαταλήψεις”, που αποτελεί μία ακόμα σημαντική στιγμή της ψυχοθεραπευτικής κοινότητας εν γένει της Άμφισσας.

Πρόκειται για ένα βιβλίο-συμπύκνωση, στο μέτρο του εφικτού, των τριών διοργανώσεων του Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Δημιουργίας “Εν Δελφοίς εστίν ο τόπος”, που χρηματοδοτήθηκε από τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (ΟΠΑΣΤΕ) και εκδόθηκε σε επιμέλεια του Πάνου Μπαλτά.

Στην εκδήλωση της παρουσίασης, τη διεύθυνση της οποίας είχε η Πρόεδρος της Εταιρείας Μέριμνας Αρχοντούλα Σορώκου, μίλησαν μεταξύ πολλών άλλων που συμμετείχαν στις επιτυχημένες διοργνανώσεις του Φεστιβάλ η Πρόεδρος της Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος Αθηνά Φραγκούλη-Σακελλαροπούλου, η Αναπληρώτρια Συντονίστεια της ΕΚΨ Αγγελική Καράμπελα, ο επιμελητής της έκδοσης, ο Φιλόγογος και Συγγραφέας Δημήτρης Παλούκης, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας Γιώργος Δελμούζος, ο Δήμαρχος Δελφών Παναγιώτης Ταγκαλής και ο τ. Δήμαρχος, Θανάσης Παναγιωτόπουλος.

Τη βραδιά έκλεισε η Δημοτική Φιλαρμονική Άμφισσας υπό τη διεύθυνση του Παναγιώτη Βασιλείου.

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο