Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Σάββατο, 11 Μαΐου 2024

Με διπλή συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Δωρίδος

Με δύο συνεδριάσεις συνεχίζει τη λειτουργία του το βράδυ της Τετάρτης 27 Απριλίου το δημοτικό συμβούλιο στη Δωρίδα. 

Η πρώτη αφορά στην έγκριση των οικονομικών καταστάσεων και θα αρχίσει στις 19:30. Το θέμα της έχει ως εξής:

Έγκριση οικονομικών καταστάσεων (απολογισμός – ισολογισμός – κατάσταση αποτελεσμάτων χρήσεως κ.λπ.) του Δήμου Δωρίδος για τη χρήση 2020. (Εισηγητής: Αν. Προϊστάμενος Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης και Ανάπτυξης, κ. Χασούρας Ξενοφών)

Η δεύτερη είναι τακτική συνεδρίαση και θα αρχίσει αμέσως μετά. Η λίστα της ημερήσιας διάταξης αναλυτικά:

  1. Έγκριση διαδικασίας εκμίσθωσης διαμερίσματος ΣΤ1 & Α1 του Κληροδοτήματος  (κεφαλαίου αυτοτελούς διαχείρισης) με την επωνυμία «Κληροδότημα Ιωάννη Κοντώση» της  Κοινότητας Υψηλού Χωριού. (Εισηγητής: Αν. Προϊστάμενος Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης και Ανάπτυξης, κ. Χασούρας Ξενοφών) 
  2. Περί ανανέωσης – Απευθείας Ανάθεσης «σε εφαρμογή των  διατάξεων του τελευταίου εδαφίου του άρθρου 24 παρ.8 & 10 του ν.4182/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, για την κατά άλλο τρόπο μίσθωση ακινήτου της κοινωφελούς περιουσίας και συνέχισης της μισθωτικής σχέσης, μετά από απόφαση της αρμόδιας αρχής» των συμβάσεων μίσθωσης των διαμερισμάτων (Α2, Β1, Γ1 & ΥΑ1, Γ2)  της πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Αλκμάνος  & Σισίνη, Ιλίσια και τα οποία αποτελούν περιουσία  του κληροδοτήματος (κεφαλαίου αυτοτελούς διαχείρισης) με την επωνυμία «Κληροδότημα Ιωάννη Κοντώση», της Τοπικής Κοινότητας Υψηλού Χωριού. (Εισηγητής: Αν. Προϊστάμενος Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης και Ανάπτυξης, κ. Χασούρας Ξενοφών) 
  3. Υποβολή τριμηνιαίας έκθεσης (Δ’ Τρίμηνο 2021) για τα αποτελέσματα  της εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Δήμου Δωρίδος. (Εισηγητής: Προϊστάμενος Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης και Ανάπτυξης, κ. Χασούρας Ξενοφών) 
  4. Έγκριση κατανομής πιστώσεων για τις λειτουργικές ανάγκες των Σχολικών Επιτροπών (ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ 2022). (Εισηγητής: Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Δωρίδος – Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Γλυμίτσας Γεώργιος) 
  5. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για τη υποβολή προσφυγής κατά της υπ’ αριθμ. 24137/88/15-3-2022 απόφασης επιβολής διοικητικών κυρώσεων – προστίμου στο Δήμο Δωρίδος. (Εισηγητής: Δήμαρχος, κ. Καπεντζώνης Γεώργιος)
  6. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για την υποβολή αντιρρήσεων-απόψεων αναφορικά με σχεδιαζόμενο αιολικό σταθμό συνολικής ισχύος 16,00 MW, στη θέση «Πλαστιραίικα» της Δημοτικής Ενότητας Ευπαλίου, του Δήμου Δωρίδος. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Πολίτης Σταύρος) 
  7. Ορισμός Εκπροσώπων  του  Δήμου  Δωρίδος για την επιτροπή παρακολούθησης της Προγραμματικής σύμβασης, του Διετούς Προγράμματος Δράσης 2022-2023 της ΔΗ.Κ.Ε.Δ με τον Δήμο Δωρίδος και των όρων της. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Δ. – Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Καραχάλιος Δημήτριος)
  8. Επιλογή υδρονομέων άρδευσης στο Δήμο Δωρίδος, για το έτος 2022. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Μαυρομμάτης Εμμανουήλ) 
  9. Παραχώρηση ή μη κοινόχρηστου χώρου στην Κοινότητα Δροσάτου (πλατείας «Τρίγωνο» στο Πευκάκι Δωρίδος) στον κ. Καραμέτο Χρήστο του Σεραφείμ, για την τέλεση της δεξίωσης του γάμου του. Καθορισμός τέλους  ή δωρεάν παραχώρηση  για τη ανωτέρω χρήση. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος, κ. Ευσταθίου Ανδρέας) 

2 Σχόλια

  • ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ...

    ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ Ο κ. ΧΑΣΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΩΡΙΔΑΣ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΕΛΑΝΙΔΟΦΑΓΟΥΣ...ΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ...

  • ΔΩΡΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ

    συνδημότες Δωρίδας, Χρόνια Πολλά, με υγεία, υπομονή και προοπτική να ρθει και για τον τόπο μας Ανάσταση... οι κυρίες και οι κύριοι της Δημοτικής Αρχής δεν έχουν αντιληφθεί ότι είναι συνυπεύθυνοι στην καταστροφική πορεία του Δήμου και το μόνο που επιδιώκουν είναι οφίτσια και καρέκλες και μία λεκάνη με νερό για να νίψουν της χείρας τους,όταν θα έρθει η κατάρρευση της Δημοτικής Αρχής και ο προσωπικός τους διασυρμός.

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο