Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Ο Κ. Κουτσούμπας υποψήφιος στη Δ.Ε. Λιδωρικίου

Γεννήθηκα το 1974 στο Λιδωρίκι είμαι κτηνοτρόφος με μια σύγχρονη και καλά οργανωμένη οικογενειακή επιχείρηση , παντρεμένος με την Αργυρώ Λαγγουράνη από την Άμφισσα και έχουμε τρία ανήλικα παιδιά .

Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος από το 2002 ως 2010 στο δήμο Λιδωρικίου και από το 2010 ως 2019 στο δήμο Δωρίδας,

Αντιπρόεδρος δημοτικού συμβούλιου δήμου Δωρίδας  2015-2019.

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος  το 2019 με το Φάνη Σπανό 

Ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος του Κτηνοτροφικού συλλόγου Δωρίδας.

 Με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του υποψήφιου Δημάρχου Δημήτρη Γιαννόπουλου,  διακρίνοντας  σε αυτόν  ήθος, εντιμότητα και όρεξη για δουλειά  και  αποφάσισα να  μετάσχω ως υποψήφιος Δημοτικός  σύμβουλος στο Δήμο Δωρίδας   με το συνδυασμό «Μαζί για τη Δωρίδα».

Οι λόγοι της απόφασής μου είναι αρκετοί:

ï Η αγάπη μου για την Δωρίδα. Όπως προανέφερα γεννήθηκα, μεγάλωσα, εργάζομαι και κατοικώ στο Λιδωρίκι . 

ï Η διεκδίκηση και αποπεράτωση των έργων υποδομής, καθώς και η διεκδίκηση περισσότερων πόρων για τον Δήμο Δωρίδας

. ï Η εξυπηρέτηση των συμπολιτών μου και η προσπάθειά μου να συμβάλλω τόσο στην ανάδειξη των αγροκτηνοτροφικών προϊόντων, όσο και στην άμεση λύση των προβλημάτων της καθημερινότητας, ώστε να αλλάξει η ποιότητα της ζωής τους. 

ï Σαν γονιός να προσπαθήσω για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας στον τόπο τους. 

Σαν υποψήφιος Δημοτικός  σύμβουλος πιστεύω στην υπέρβαση των πολιτικών διαφορών, όπου όλοι, παρά τις αντιπαραθέσεις τους, πρέπει να στηρίξουν ενεργά θεσμούς και πρόσωπα τα οποία είναι ικανά να υπηρετήσουν την τοπική κοινωνία . Για  χρόνια από τη θέση του αιρετού δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Δωρίδας, έχω μάθει να προσφέρω στον άνθρωπο. Αυτό αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα. 

Ζητώ άμεσα λύση σε προβλήματα της καθημερινότητας μας, για τα οποία θέλω να συμμετέχω ενεργά στην επίλυση τους. Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για τη Δωρίδα και να την φέρουμε στη θέση που της αξίζει κάνοντας τις προσδοκίες μας πράξη. Γιατί για την καθημερινότητα όλων μας  και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας  χρειάζεται να συνεργαστούμε όλοι μαζί , για να γίνουν τα λόγια πράξεις.

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο