Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

Γαλαξίδι: Έριξε δακρυγόνο στα αλευρομουτζουρώματα και συνελήφθη!

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα τα στελέχη του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Γαλαξιδίου του Λιμεναρχείου Ιτέας προέβησαν στη σύλληψη ενός 47χρονου ημεδαπού, για παράβαση του άρθρου 1 του Ν. 2168/1993 (Α’ 147) “Περί όπλων”.

Συγκεκριμένα, τις απογευματινές ώρες χθες, ο 47χρονος προέβη στη ρίψη δακρυγόνου κοντά σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου εξελίσσονταν οι τοπικές αποκριάτικες εκδηλώσεις. 

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Γαλαξιδίου.

6 Σχόλια

  • 2024;

  • ΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΥΨΕΤΕ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ, ΟΧΙ ΧΑΔΙΑ, ΤΙΜΩΡΙΑ.

  • Αν είναι ο ίδιος που το έκανε και πέρσι τότε θέλει σούβλα. Πρακαλουμε πολυ θελουμε πραγματική και αυστηροτατη τιμωρία στα αληταρια. Ειμαστε στο σημειο 4 ατομα απο την οικογενεια μου επειδή αγαπάμε το εθιμο... ΑΛΗΤΕΣ.

  • Και το όνομα ξέρουν και από που εναι και ποία είναι η δουλειά του που η δουλειά του είναι να βοηθά κόσμο και το χειρότερο ήταν γνωστής με αυτό που είχε τι μπορούσε να προκαλέσει λοιπόν γιατί τον κρύβουν

  • Μπορεί ο καθένας να έχει δακρυγόνα? Θα δημοσιευτεί το όνομά του? Και το κυριότερο θα τιμωρηθεί ή απλά θα αφεθεί ελεύθερος?

  • Άγνωστος

    ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στην εποχή που ζούμε να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα ….ειναι κρίμα γιαυι υπήρχαν τόσα μικρά παιδιά την ώρα που έγινε το συμβάν και ήμουν στα άτομα που το αντιμετώπισαν κρίμα μόνο κρίμα να ζουν ανεγκέφαλοι γύρω μας…!!!

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *