Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΕΠΣ Φωκίδας για Κ. Πουρνάρα

Ανακοίνωση από την ΕΠΣ Φωκίδας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Φωκίδας,  εκφράζουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια, για την απώλεια του Κωνσταντίνου Πουρνάρα , στην οικογένεια και στους οικείους του. 

Ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Πουρνάρας,  διετέλεσε  επί σειρά ετών  ποδοσφαιριστής και παράγοντας σε πολλές ομάδες της ΕΠΣ Φωκίδας, χαρακτηρίζοντας την πορεία τους,  με τον  ζήλο και την αξιοπρέπεια που τον  διακατείχαν. 

Υπηρέτησε και πρόσφερε στο Ποδόσφαιρο της Φωκίδας,  με ήθος,  εντιμότητα και  ευγένεια . 

Η ποδοσφαιρική μας οικογένεια, έχασε έναν από τους παλαιότερους ποδοσφαιριστές & παράγοντες στο χώρο μας,  αλλά και έναν εξαίρετο και πάντα χαμογελαστό  φίλο.  

Η Ε.Π.Σ. Φωκίδας σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του,  θα  καταθέσει στεφάνι κατά την εξόδιο ακολουθία, θα τηρήσει 1 λεπτού σιγή στους αγώνες του Σαββατοκύριακου 23-24/03/2024 και θα αποστείλει την παρούσα συλλυπητήρια επιστολή, σε ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο.

Τα θερμότερα  συλλυπητήριά μας. 

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *