Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Χωρίς παιδίατρο χθες οι δημόσιες δομές υγείας στην Φωκίδα!

Τοποθέτηση από την Τ.Ε. Φωκίδας του ΚΚΕ

Το “πέτυχε” και αυτό η κυβέρνηση της ΝΔ: Άφησε για μια ολόκληρη μέρα τις δημόσιες δομές υγείας της Φωκίδας χωρίς παιδίατρο, καθώς για διαφόρους λόγους απουσίαζαν σήμερα και οι 4 γιατροί που υπηρετούν στο Νοσοκομείο και στα Κέντρα Υγείας Άμφισσας και Ιτέας. Έτσι όποιου γονιού το παιδί είχε ανάγκη ιατρικής φροντίδας, το εξέταζαν οι γενικοί γιατροί ή το παραπέμπαν στους ιδιώτες παιδίατρους. 

Κατά τα άλλα «είναι εμφανής η προσπάθεια που γίνεται υπό αντίξοες συνθήκες ώστε το ΓΝ Άμφισσας να αποκτήσει τη χαμένη του αίγλη» και «προφανώς και χρειάζονται να γίνουν ακόμη  πολλά, η εικόνα όμως του νοσοκομείου είναι σαφώς καλύτερη από αυτή που ήταν πριν μερικά χρόνια», όπως δήλωνε πριν ενάμιση μήνα ο εκλεκτός της κυβέρνησης διοικητής του Νοσοκομείου, προσπαθώντας έτσι να συγκαλύψει τις τραγικές ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό. Ενδεχομένως γι’ αυτή του την ικανότητα, του αναθέσαν και την διοίκηση και του Νοσοκομείου Λιβαδειάς.

Για να μεταφέρει κι εκεί την εμπειρία που έχει αποκτήσει στην υλοποίηση των πολιτικών κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης στην εμπορευματοποίηση, ιδιωτικοποίηση και διάλυση της δημόσιας υγείας. 

2 Σχόλια

  • Το πουλεν του Μπουγά που το σέρνει από κοντά του συνέχεια έχει πρόγραμμα... Ντροπή σας

  • ΄Αδωνης δαγκωτό. Δεν πειράζει βρε παιδιά , έχει στην Αθήνα νοσοκομεία. Δίνεις ένα νεφρό και κάνεις την δουλειά σου....

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *