Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Παπαργυρόπουλο ψήφισε η Φωκίδα στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Πραγματοποιήθηκαν χθες και στη Φωκίδα οι προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη υποψήφιων ευρωβουλευτών στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στη διαδικασία έλαβαν μέρος 422 μέλη και φίλοι του κόμματος στο νομό, με δικαίωμα επιλογής 1 υποψηφίου, στις 4 κάλπες που στήθηκαν σε Άμφισσα, Πολύδροσο, Ερατεινή και Ευπάλιο.

Πρώτος και με διαφορά αναδείχθηκε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, που συγκέντρωσε 331 ψήφους! Αντίθετα, αμελητέα δυναμική αποδείχθηκε ότι είχε η Ελευθερία Γκλέτσου (68 ψήφοι), παρόλο που προωθήθηκε από την περιφερειακή παράταξη του Απ. Γκλέτσου. 

Η σταυροδοσία αναλυτικά

Βασιλειάδου Χριστίνα 1

Βορρη Ευσταθία 0

Γκλετσου Ελευθερία 68

Καρρας Δημήτριος 2

Λεμπέση Ιωάννα 1

Λέων  Νικόλαος 2

Παπαργυροπουλος Νάσος 331

Σιδέρης Φραγκουλης 0 

Στρατής Άγγελος 1

Τσιπούρας Δημήτρης 14

5 Σχόλια

  • 11:18 υπήρχε και η επιλογή να τοποθετηθούνε φυτευτοί . Ξέρετε, Αυτιάς , Μισέλ κ.τ.λ.

  • PASOK F.C.

    ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΙΣΤΕ....

  • Έχετε καταντήσει το κόμμα ένα απέραντο τηλεπαιχνίδι! Μαζέψτε κι άλλους τέτοιους! Θα σας χρειασθούν! Δεν αντιλαμβάνεστε ότι θα σας διαλύσουν τα τοπικά σκιάχτρα που σας καθοδηγούν;

  • ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΧ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΠΜΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΩΝΙΟ..

  • SURVIVOR

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ. ΒΑΛΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ TOY KOMMATOS ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *