Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024

Η εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ στη Γιορτή της πόλης της Άμφισσας

Ενημερωτικό δελτίο από τον Γραμματέα της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιο ευρωβουλευτή, Ανδρέα Σπυρόπουλο

Στην εντυπωσιακή Αναπαράσταση της Απελευθέρωσης του Κάστρου των Σαλώνων παραβρέθηκε ο Γραμματέας και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος, του κορυφαίου ιστορικού γεγονότος για την πόλη της Άμφισσας. 

Στο δρώμενο συμμετείχαν περίπου 500 άτομα, μέλη αναβιωτικών, πολιτιστικών και λοιπών συλλόγων από όλη την Ελλάδα, καθώς και εθελοντές της πόλης της Άμφισσας.

Όπως χαρακτηριστικά  ανέφερε ο κ. Σπυρόπουλος: «Η διαφύλαξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και των παραδόσεων μας, που έχει χαρίσει στην Ελλάδα και τον Ελληνισμό παγκόσμια φήμη, χρειάζεται να μπει στο επίκεντρο ενός νέου μοντέλου περιφερειακής ανάπτυξης. 

Το ΠΑΣΟΚ από την εποχή της Μελίνας έχει θέσει τον Πολιτισμό στην καρδιά της Παράταξης. Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω μια τέτοια εκδήλωση που τιμά ένα κορυφαίο γεγονός της ιστορίας μας. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν στην προετοιμασία και την υλοποίησή της.»

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *