Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2025

Νέα τιμητική διάκριση για την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής

Βραβείο για το ρόλο και τη συνεισφορά της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας στη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών παρέλαβε η ΕΛΟΠΥ στη θεματική διαδραστική εκδήλωση που διοργάνωσαν η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρία (ΕΛΔΕ) σε συνεργασία με την Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής, την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου.

Η κα. Κατερίνα Λύτρα, Διευθύντρια της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΛΟΠΥ, συμμετείχε σε συζήτηση με θέμα «Τα ψάρια της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας ως διατροφική αξία», αναδεικνύοντας τη σπουδαιότητά τους στη μεσογειακή διατροφή και τη συμβολή τους στην υγεία. Επιπλέον, η ΕΛΟΠΥ προσέφερε στους παρευρισκόμενους εδέσματα από φρέσκα ελληνικά ψάρια εκτροφής Fish from Greece, αναπόσπαστο μέρος μιας ισορροπημένης και μεσογειακής διατροφής.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *