Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Στα 1α επιχειρηματικά βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος» επιχειρήσεις της Φωκίδας

Βραβείο “Διορατικής Επιχείρησης” για την “Πλαστικά Κ. Κοτρώνης Α.Β.Ε.Ε.”

Με μεγάλη περηφάνια το Επιμελητήριο Φωκίδας ενημερώνει τους επαγγελματίες – μέλη του  για τη συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων στα 1α επιχειρηματικά βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος», αλλά και τη διάκριση της Εταιρείας: «Πλαστικά Κ. Κοτρώνης Α.Β.Ε.Ε.» στον εν λόγω διαγωνισμό, καθώς της απονεμήθηκε το Βραβείο της «Διορατικής Επιχείρησης».

Η άρτια διοργάνωση των 1ων επιχειρηματικών βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος» πραγματοποιήθηκε από την GK MEDIA PUBLISHING και την PALLADIAN CONFERENCES, υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου και με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων – ΣΕΒΕ.

Η εκδήλωση απονομής των 1ων επιχειρηματικών βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο Ξενοδοχείο «MACEDONIA PALACE» στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη καθώς και του Αμερικανού πρέσβη κ.ΤζέφριΠάϊατ, στον οποίο και απενεμήθη τιμητική διάκριση.

Εκτός του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό ως εκπρόσωπος του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, χαιρετισμό απηύθυναν ο υπουργός Εσωτερικών κ.Τάκης Θεοδωρικάκος και η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ.Νίκη Κεραμέως. Ως εκπρόσωπος του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό,ήταν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ.Νίκος Παππάς.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης πολλοί υπουργοί και υφυπουργοί, βουλευτές, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστ. Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος ΚΕΔΕ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργ. Πατούλης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνστ. Ζέρβας και δεκάδες εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών κι επιχειρηματικών φορέων της χώρας και του επιχειρηματικού κόσμου.

Όπως αναφέρθηκε στην εκδήλωση τα επιχειρηματικά βραβεία “Θαλής ο Μιλήσιος” έρχονται να επιβραβεύσουν τους καλύτερους του ελληνικού επιχειρείν, τους διορατικούς και πρωτοπόρους που τολμούν, οραματίζονται, πρωτοπορούν και διακρίνονται σε μια περίοδο γεμάτη αντιξοότητες. Παράλληλα, έχουν σκοπό να προβάλουν τους επιλεγμένους επιχειρηματίες, ώστε να αποτελέσουν πρότυπο για την κοινωνία και μοχλό για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Φωκίδας συγχαίρει τις επιχειρήσεις-μέλη του Επιμ/ρίου που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και ειδικά  την Εταιρεία: «Πλαστικά Κ. Κοτρώνης Α.Β.Ε.Ε.» για τη διάκρισή της στον και της εύχεται περισσότερες βραβεύσεις στο μέλλον.

 

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο