Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024

Άνοιξε λογαριασμό με Χουζούρη ο Αστέρα Ιτέας. Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα

Αν αναλογιστεί κανείς ότι πριν από 25 μέρες δεν υπήρχε ούτε ένα δελτίο ποδοσφαιριστή στην ομάδα της Ιτέας, τότε μιλάμε ότι είναι ποδοσφαιρικό θαύμα αυτό που συμβαίνει στον Αστέρα. Η ομάδα του Πάρη Ανδράλα πήρε την πρώτη της νίκη με 1-0 επί της ΑΕ Μεσολογγίου με 1-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

«Δράστης» του Αστέρα ήταν ο Χουζούρης στο 70′, μετά από καταπληκτική πάσα του Κυριλλίδη και όμορφη προσπάθεια του Χουζούρη, που απέφυγε τον αμυντικό της ΑΕΜ και πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 1-0.

Η σύνθεση του Αστέρα Ιτέας (Πάρης Ανδράλας): Κουμής,Χουζούρης(90′ Παπαναστασίου),Δινοβίτσης (λ.τρ. 19′ Μπάτσι), Γκαράς, Κουρούμα, Κυριλλίδης, Βάσος (56′ Καμαρινόπουλος) Γκίκα, Καμπεράϊ, Καψάσκης, Ζαχαριουδάκης (73′ Μανέτας).

Η ανακοίνωση του Αστέρα Ιτέας:

«Το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ομαδας μας για την σημερινή νίκη-εμφάνιση- πάθος,ευχαριστεί θερμά τον φίλαθλο κόσμο του για την σημαντική συμπαράσταση του στην φετινή προσπάθεια και του αφιερώνει την αποψινή (σ.σ. χθεσινή) νίκη.

Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,μια γροθιά ,Ομάδα-Κόσμος-Διοίκηση»

 

πηγή:liganews.gr

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο