Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Προετοιμασία Γ. Ν. Άμφισσας για την υποδοχή πιθανών κρουσμάτων και ευχαριστήρια (φώτος)

Τις εταιρείες Παπαϊωάννου Group και Enegron Hellas, το Βουλευτή Φωκίδας Γιάννη Μπούγα και τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας για τη συμβολή τους στα πλαίσια των νέων μέτρων προστασίας απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού (SARS-COV-2) ευχαριστεί ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας Χαρίλαος Γεωργίου.

Οι ανακοινώσεις αναλυτικά

  • Η Διοίκηση του Γ. Ν. Άμφισσας άμεσα ανταποκρινόμενη στα νέα μέτρα προστασίας απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού (SARS-COV-2) ευχαριστεί τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, κ. Δελμούζο Γεώργιο, για την ουσιαστική και άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Νοσοκομείου και του Διοικητή για την προσφορά ενός ISO BOX για τις συγκεκριμένες ανάγκες.
  • Η Διοίκηση του Γ. Ν. Άμφισσας ευχαριστεί την εταιρεία ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ GROUP για την κάλυψη της δαπάνης μεταφοράς στο Νοσοκομείο ενός container office, στα πλαίσια των νέων μέτρων προστασίας απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού (SARS-COV-2).

    Εκφράζουμε, επίσης, τις θερμές μας ευχαριστίες για την ευγενική υποστήριξή του και στον βουλευτή Φωκίδας, κ. Ιωάννη Μπούγα.

    Δείτε φωτογραφίες από το Γ.Ν. Άμφισσας μετά την λήψη των μέτρων για την αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων του ιού της πανδημίας

     

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο