Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Σάββατο, 11 Μαΐου 2024

Προ των πυλών ο όμιλος Κυριακούλη στη Μαρίνα Ιτέας

Στο τελικό στάδιο έχει μπει, όπως όλα δείχνουν, η διαδικασία παραχώρησης από το ΤΑΪΠΕΔ της Μαρίνας Ιτέας για τα επόμενα σαράντα χρόνια.

Ήδη έχει περάσει επιτυχώς για τον Όμιλο Εταιρειών Κυριακούλη και το δεύτερο στάδιο της αξιολόγησης από τους συμβούλους αξιοποίησης του ΤΑΪΠΕΔ και το αμέσως προσεχές διάστημα αναμένονται αφ ενός οι επίσημες ανακοινώσεις, αφ ετέρου ο Όμιλος να παρουσιάσει το πλήρες σχέδιο για την αξιοποίηση της Μαρίνας.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα βρέθηκε στην Ιτέα ο “πατριάρχης” της επιχειρηματικής οικογένειας Σταύρος Κυριακούλης μαζί με στενούς του συνεργάτες και είχε συνάντηση με μέλη της Λιμενικής Επιτροπής. 

Τα έργα στη Μαρίνα και η νεα εποχή σε μια σημαντική υποδομή του παραλιακού μετώπου της Παρνασσίδας αναμένεται να εκκινήσουν το Σεπτέμβριο.

Διαβάστε σχετικά: Ο Όμιλος Κυριακούλη ο μόνος ενδιαφερόμενος για τη Μαρίνα Ιτέας

Ο  Όμιλος Εταιρειών Κυριακούλη δραστηριοποιείται στον κλάδο των σκαφών αναψυχής και του τουρισμού από το 1980. Αποτελείται από την «Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή Α.Ε.» (μητρική) και την «Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Μονοπρόσωπη Ναυτιλιακή Ε.Π.Ε.» (100% θυγατρική).

Ο Όμιλος δραστηριοποιείται στους εξής τομείς:  Επαγγελματικός θαλάσσιος τουρισμός με σκάφη αναψυχής, ιδιόκτητα και τρίτων, δεύτερος η διαχείριση τουριστικών λιμένων και τρίτος η εκμετάλλευση ακινήτων.

Αναλυτικό ρεπορτάζ θα υπάρξει στο φύλλο της Εν Δελφοίς την Παρασκευή

 

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο