Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μαρτέκας: Άντε και αντιδήμαρχος κυρία Καζανά να συμπληρωθεί το οικογενειακό εισόδημα….!!!

Νέα σκληρή επίθεση εναντίον της ανεξαρτητοποιηθείσας χθες βράδυ δημοτικής συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Μαρίας Καζανά εξαπολύει αργά τη νύχτα έτερο στέλεχος της ίδιας παράταξης, αναδεικνύοντας τις μεγάλες διαστάσεις που προσλαμβάνει σε πολλά πια επίπεδα το αυτοδιοικητικό σκηνικό πρώτου βαθμού.

Διαβάστε σχετικά

Ανεξαρτητοποιείται η Μαρία Καζανά!

Σκληρή απάντηση Καγιά σε Καζανά, ροντέο η Δωρίδα!

Μετά τον επίσης σύμβουλο της παράταξης του Τάσου Φλώρου Γιάννη Καγιά, και ο μέχρι χθες ομοτράπεζος στον ίδιο συνδυασμό σύμβουλος Θοδωρής Μαρτέκας εξαπολύει ιδιαίτερα σκληρή επίθεση στην Μαρία Καζανά, με κατηγορίες που, όπως και στην περίπτωση Καγιά, αναφέρονται ευθέως σε σε αθέμιτες συναλλαγές με τη δημοτική Αρχή.

Η ανακοίνωση Μαρτέκα αναλυτικά

Άντε και αντιδήμαρχος κυρία Καζανά να συμπληρωθεί το οικογενειακό εισόδημα….!!!

Τελικά όλα έχουν μια τιμή…στην περίπτωσή σας κυρία Καζανά που φτάνει;

Ακούσαμε τόσες κατηγορίες ξαφνικά για τη παράταξη που σας ανέδειξε γιατί πριν από τις εκλογές ήσασταν γνωστή  μέχρι το καφενείο στα Μαλάταμα… Δεν σεβαστήκατε ούτε τους χωριανούς σας που σας ψήφισαν λόγω του επικεφαλής Κυρίου Φλώρου αλλά δεν σέβεστε και όλους εμάς τους”συνεργάτες” σας που τόσο καιρό μαινόμενη κατά της Διαχείρισης όλων των θεμάτων από τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους μας λέγατε ξανά και ξανά πως έχετε στα χέρια σας πειστήρια για ατασθαλίες προηγούμενων ετών….

Που είναι αυτά τα ντοκουμέντα κυρία Καζανά;

Μήπως στον βωμό της καρέκλας του συζύγου σας πήγαν στο καλάθι των αχρήστων;

Μήπως για το δικό σας προσωπικό όφελος και μετά από σκληρό deal ξεχάστηκαν όλα;

Μήπως ταιριάζει εδώ το”αλλού τρως και πίνεις……”

Αντί λοιπόν να έχετε το θάρρος να βγείτε και να πείτε την αλήθεια μιλάτε για πιέσεις και για προχειρότητες;

Πιέσεις πότε; Όταν μετά από κάθε οικονομική επιτροπή με το δάκτυλο υψωμένο μας λέγατε όχι..όχι…όχι..δεν ψηφίζουμε;… αυτή είναι η πίεση;

Δεν σας δινόταν η δυνατότητα να βγάλετε όλο το ταμπεραμέντο σας; Ίσως όχι γιατί εμείς λειτουργούμε φανερά και όχι με προσωπικά συμφέροντα όπως εσείς….

Τελικά είναι της μόδας να δηλώνεις σύμβουλος μιας παράταξης απλά για να εκλεγείς και μετά να την κάνεις ρίχνοντας λάσπη για την παράταξη σου υποθάλποντας τα κάτω από το τραπέζι….

Δημοτικός σύμβουλος

Μαρτέκας Θεόδωρος

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο