Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μεταγραφών συνέχεια για Φωκικό

Δύο ακόμα σημαντικές προσθήκες ανακοίνωσε πριν λίγο ο Φωκικός.

Πιο συγκεκριμένα, μετά και την απόκτηση του Γιάννη Αντωνόπουλου (διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ ), το συγκρότημα του Θωμά Αναγνωστόπουλου γνωστοποίησε την απόκτηση του Λάζαρου Κωστακιώτη από την ΑΕ Λευκίμμης και του τερματοφύλακα Κώστα Καπετάνου.

Οι ανακοινώσεις αναλυτικά

Λάζαρος Κωστακιώτης

Το ΔΣ του ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Κωστακιώτη.

Έχει αγωνιστεί έχοντας θέση βασικού στον Κρόνο Αργυράδων, κατακτώντας το πρωτάθλημα στον 3ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής το 2018-2019. Πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα της Λευκίμμης. 

Ο Κωστακιώτης έχει αρκετή εμπειρία έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε Α.Ε. Αγίου Δημητρίου, Κ20 Παναιτωλικού, Τέλο Άγρα, Α.Ο. Λεβάντε (Γ΄ Εθνική), Φαρκαδόνα (Γ΄ Εθνική), Τριγλία Ραφήνας (Γ΄ Εθνική), Παναργειακό (Γ΄ Εθνική), Αμβρακία Κωστακιών (Γ΄ Εθνική), Νέο Αμφίλοχο (Γ΄ Εθνική) και Κρόνο Αργυράδων (Γ΄ Εθνική).
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Φωκικού και του ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και να πετύχουμε τους αγωνιστικούς στόχους που έχουμε βάλει.

Κώστας Καπετάνος

Το ΔΣ του ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ ανακοινώνει την προσθήκη του υψηλόσωμου τερματοφύλακα Κώστα Καπετάνου. 

Ο Κώστας έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Τρίπολης ως επαγγελματίας από τις υποδομές του οποίου και προέρχεται, με τον Παναρκαδικό στη Γ’ Εθνική, με την Αταλάντη στη Γ’ εθνική και τον Ακρίτα στη Β΄ κατηγορία της Κύπρου.

Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια του Φωκικού και του ευχόμαστε τα καλύτερα με την φανέλα της ομάδας μας.

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο