Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πασαλιμανιώτης: Αυτουργός η ΕΠΣ στα επεισόδια της Δεσφίνας!

Ανακοίνωση του Προέδρου του Αστέρα Ιτέας, Αγησίλαου Πασαλιμανιώτη

Χθες η ομάδα μας ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, παίζοντας στη Δεσφίνα με τον Ησαΐα για το θεσμό του Κυπέλλου. Αγωνιστικά το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Χαρδαλούπα.  Μη γνωρίζοντας ακόμα την έκταση της ζημιάς που έχει υποστεί στο γόνατό του, ελπίζω να διαψευστούν οι δυσοίωνες προβλέψεις και να επανέλθει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στο παιχνίδι που αγαπάει.

Εδώ και 4 μέρες έχω προσωπικά επικοινωνήσει και με τον Πρόεδρο και με τον Γενικό Γραμματέα και με τον Ταμία της Ε.Π.Σ.Φωκίδας, γνωστοποιώντας τους τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν σε αυτό το παιχνίδι με την «παράξενη» απόφαση που πήραν, να μην έχουν καμία ευθύνη για την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων της Φωκίδας. Δυστυχώς τα πράγματα εξελίχθηκαν ακριβώς όπως τους τα περιέγραψα πριν από τον αγώνα. Σε όλες τις ομάδες  υπάρχουν 15-20 άφρονες που δημιουργούν προβλήματα στους αγώνες. Στη Δεσφίνα είναι 25-30 τέτοια άτομα, τα οποία δυστυχώς οι αποφάσεις της Ε.Π.Σ. τους έδωσαν το δικαίωμα να κινούνται εντός των αποδυτηρίων και να κτυπούν ανεξέλεγκτα αθλητές και παράγοντες της ομάδας μας. Οι δύο παρατηρητές που η διοργανώτρια αρχή έβαλε υπεύθυνους για την διεξαγωγή των αγώνων παρακολουθούσαν τα γεγονότα ανήμποροι να κάνουν οτιδήποτε. Ο ένας δε εξ αυτών απειλούσε τον διαιτητή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.  Ο κ.Διονύσιος Παπαδόπουλος, ο οποίος βρισκόταν καθ’ όλη τη διάρκεια στο χώρο των αποδυτήριων, δηλώνοντας «υπερπαρατηρητής», μόλις αντιλήφθηκε την είσοδο των φιλάθλων εξαφανίσθηκε.

Κύριοι της Ε.Π.Σ.,  τώρα, θα καλέσετε την γηπεδούχο ομάδα σε απολογία για να την τιμωρήσετε.  Έτσι νομίζετε ότι θα λύσετε το πρόβλημα. Σας δηλώνω ότι δεν έχετε κανένα δικαίωμα να παίρνετε αποφάσεις και να τιμωρείτε ομάδες για αγώνες που εσείς οι ίδιοι, με τον τρόπο που τους αντιμετωπίζετε, δεν τους διασφαλίζετε.

Προσωπικά σας θεωρώ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ όλων όσων συνέβησαν χθες στη Δεσφίνα.

Φίλαθλοι της Ιτέας, η ομάδα του Ησαΐα Δεσφίνας θα τιμωρηθεί αυστηρά για τη συμμετοχή της σε αυτά τα επεισόδια, ΜΗΝ αποπροσανατολίζεστε, ΜΗΝ ανοίξουμε καμία είδους βεντέτα με το γειτονικό σωματείο.  ΜΗΝ ξεσπάσουμε για όλα αυτά που έγιναν σε άλλες ομάδες, σε άλλα παιχνίδια. Οι αντιδράσεις του κάθε πικραμένου δεν θα πρέπει να δηλητηριάζουν τα δικά μας αισθήματα για το ποδόσφαιρο. Εμείς θα προσπαθούμε πάντα να υποδεχόμαστε τους αντιπάλους μας με σεβασμό γιατί θεωρούμε ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός πρέπει να είναι γιορτή και όχι πόλεμος.  

Αναγκάζομαι να προβώ σε αυτή την προσωπική δήλωση, γιατί πάντοτε στη ζωή μου έμαθα να μην κρύβομαι και να απαιτώ για την ομάδα μας αυτά που πραγματικά δικαιούται. Αναμένοντας την ανάληψη ευθυνών (όχι με λόγια) της διοργανώτριας αρχής έχουμε ορίσει μέσα στην εβδομάδα διοικητικό συμβούλιο για τις περαιτέρω αντιδράσεις μας.

Αγησίλαος Πασαλιμανιώτης

Πρόεδρος Αστέρα Ιτέας

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο