Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Κυριακή, 5 Μαΐου 2024

6 νέες λοιμώξεις στην Άμφισσα

Με τα νεύρα όλων δείχνει να παίζει η κατάσταση με τον κορονοϊό, προκαλώντας καταστάσεις σαν σκοτσέζικο ντους. Έτσι για 2η φορά τις τελευταίες μέρες μετά την ανακοίνωση μικρού αριθμού κρουσμάτων οι νέες λοιμώξεις τραβάνε ξανά την ανηφόρα. 

Τις τελευταίες ώρες, και σε κάθε περίπτωση μετά τις 3 το μεσημέρι χθες που έκλεισε η καταγραφή των ημερήσιων κρουσμάτων που απέδωσε δύο κρούσματα στη Φωκίδα, διαγνώστηκαν ακόμα έξι περιπτώσεις συμπολιτών μας που νοσούν από κορονοϊό. Πρόκειται για 5 γυναίκες και έναν άνδρα, όλοι τους κάτοικοι Άμφισσας.

Οι ίδιοι και τα άτομα του οικογενειακού τους περιβάλλοντος έχουν τεθεί ήδη σε καραντίνα. Κάτι που σημαίνει ότι εκτός του αριθμού των συμπολιτών μας που νοσούν, μεγαλώνει παράλληλα και ο αριθμός των ατόμων που είναι σε καραντίνα.

Πραγματικότητα που εντείνει τα ερωτηματικά για το κατά πόσο είναι δυνατό να βοηθηθούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στην προμήθεια, ενδεικτικά, των εντελώς απαραίτητων εφοδίων σε επίπεδο σίτισης, υγιεινής και φαρμάκων για όσο διάστημα θα διαρκεί η υποχρεωτική τους καραντίνα. 

1 Σχόλια

  • ανωνυμος

    Είναι από τα τεστ που έκαναν και πανηγυριζαν ότι νικήσαμε. Αν δεν γίνουν κανονικά τα τεστ στα σουπερ μαρκετ στις δημόσιες υπηρεσίες στα δικαστήρια στο νοσοκομείο που υπολειτουργει στα μεταλλεία στην αστυνομία και στις φυλακές στην ψυχιατρική στο γηροκομείο στις ιχθυοκαλλιεργιες δεν θα ησυχασουμε. Τα πολλα τα μαγαζιά έκλεισαν ας δουμε τι γίνεται με τους υπόλοιπους με μη στοχευμένα τεστ και με μηδενικά θετικα συμφωνα με τα δημοσιεύματα δεν παμε πουθενα.

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο