Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

“Ένα όραμα που γίνεται πραγματικότητα” για τον Απόλλωνα Ευπαλίου

Από το Γραφείο Τύπου του Απόλλωνα Ευυπαλίου-Tihio Race

Ο πρεσβευτής του τόπου μας Tihio Race  στο κέντρο του αθλητισμού!Συγκίνηση και υπερηφάνεια που το σωματείο μας αποτελεί “σώμα”αυτής της προσπάθειας!

Σαν μία ολιστική κατάσταση, το τρέξιμο σε βουνά και δάση, μέσα στις πόλεις ή  στην επαρχία, ο δρομέας καταλαβαίνει τον εαυτό του και τον κόσμο γύρω του πώς εξελίσσονται οι πόλεις, πώς συνυπάρχουν οι πολίτες…..

Έτσι το Tihio Race βρίσκει την θέση του στο Athens Olympic Sports Complex , ένα στέκι για την ενημέρωση του κοινού για τις Δράσεις  του όχι μόνο τις αθλητικές αλλά και τις κοινωνικές, πολιτιστικές , φιλανθρωπικές, φιλοζωικές και περιβαλλοντικές.

Κάθε μέρα και τα Σαββατοκύριακα στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, θα μας υποδέχεται για να μοιραστούμε εμπειρίες ,πληροφορίες για τον τόπο μας και φυσικά για την ομάδα μας , τον Απόλλων Ευπαλίου  Tihio Race που  είναι κομμάτι του.

Ένα  αθλητικό σωματείο  πρότυπο  με έντονο στους προσανατολισμούς του, το στοιχείο της κοινωνικής αλληλεγγύης και του δεσίματος με την τοπική κοινωνία της Δωρίδας, αλλά και ευρύτερα, και με δραστηριότητες  που συνδέουν τον αθλητισμό με τον πολιτισμό, σε καιρούς που αν και θα έπρεπε να είναι αυτονόητο για όλους, δεν συμβαίνει στην έκταση που θα έπρεπε.

Ραντεβού στο Στέκι του Tihio Race στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών “Σπύρος Λούης” για να μάθουμε να αγαπάμε την φύση, τον  τόπο μας , την ομάδα μας.

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο