Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ψήφισμα του Δήμου Λαμιέων για την απώλεια του Προέδρου της Παύλιανης

Μετά από άνιση μάχη με την επάρατο έφυγε από τη ζωή ο Πρόεδρος της ΤΚ Παύλιανης και γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής Γιώργος Ρηγάκης. 

Για την απώλεια του έμπειρου αυτοδιοικητικού ο Δήμος Λαμιέων εξέδωσε το εξής Ψήφισμα.

Ψήφισμα του Δήμου Λαμιέων

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων, με αφορμή τον θάνατο του Προέδρου της Κοινότητας Παύλιανης Γεωργίου Ρηγάκη, μετά από πρόταση του Δημάρχου Ευθυμίου Καραΐσκου, συνήλθε σε κατεπείγουσα, δια περιφοράς συνεδρίαση, με θέμα «Συλλυπητήριο ψήφισμα και απόδοση τιμών του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων, για το θάνατο του Προέδρου της Κοινότητας Παύλιανης Γεωργίου Ρηγάκη» και με την υπ. αριθ.40/2021 απόφαση του, ομόφωνα ενέκρινε το ακόλουθο ψήφισμα :

«… Ο Γεώργιος Ρηγάκης, υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δήμο Λαμιέων από το 2011 και μέχρι σήμερα, με ήθος, εντιμότητα και ευσυνειδησία. Για τον αδόκητο θάνατο του, ο οποίος σκόρπισε θλίψη σε όλους μας, το Δημοτικό Συμβούλιο οφείλει να αποτίσει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα και να αποδώσει την πρέπουσα τιμή σε αυτόν. Κατόπιν αυτών, το Δημοτικό Συμβούλιο, ομόφωνα αποφάσισε:

  • Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος, επιδίδοντας το παρόν ψήφισμα.
  • Να καλυφθούν τα έξοδα της εξόδιας ακολουθίας με δημοτική δαπάνη.
  • Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων και
  • Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο……..»

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο