Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συνάντηση με τη μείζονα μειοψηφία του Δ. Δελφών για Ν.Ε. Φωκίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ενημερωτικό δελτίο από τη Ν.Ε. Φωκίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φωκίδας, την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ν.Ε. με εκπροσώπους της παράταξης «Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών»,  τον επικεφαλής της παράταξης Λουκά Αναγνωστόπουλο και τον δημοτικό σύμβουλο Άρη Αγγελόπουλο.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμμετείχαν ο συντονιστής της Ν.Ε. Σάκης Τράκας, ο υπεύθυνος οργανωτικού Λάμπρος Λαμπρόπουλος και από τον τομέα τοπικής αυτοδιοίκησης, ο υπεύθυνος Άκης Κοΐβαρης και ο Αντώνης Ιωάννου.

Κοινή μας διαπίστωση είναι, πως η αυτοδιοίκηση, εκτός από την αναγκαία λειτουργία του δήμου, για λύση των καθημερινών τοπικών προβλημάτων, έχει και την ευθύνη αλλά και το καθήκον για την προώθηση των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας.                                     

Όμως, τα τελευταία χρόνια, όσον αφορά τον Δήμο Δελφών, αυτό λείπει λόγω κομματικής ιδεοληψίας και ανικανότητας.                                                                                                          Η πολιτική μας κρίση είναι ότι έχουμε να κάνουμε με μια πολιτική αρχή χωρίς όραμα και άφαντη από όλα τα προβλήματα του δήμου.                                                                                     

Καμιά προσπάθεια δεν έκανε, ούτε πήρε θέση, έκλεισε τα μάτια σε σημαντικά προβλήματα, που αφορούν τους δημότες, όπως για το Πανεπιστήμιο, το Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας, τη Μαρίνα Ιτέας, τα ΕΛΤΑ, τις τράπεζες, τη στήριξη των επαγγελματιών κλπ.    

Επισημάναμε, πως είναι ανάγκη για δημιουργία, μιας μεγάλης, προοδευτικής, δημοκρατικής παράταξης, που θα διεκδικήσει την εκλογή της στο Δήμο Δελφών. Επιδίωξη μας, είναι να συνεργαστούμε με όλες της δημοκρατικές προοδευτικές δημοτικές παρατάξεις και κόμματα, ώστε ο Δήμος Δελφών να διεκδικήσει όσα δικαιούται, αλλά και του έχουν στερήσει όλα αυτά τα χρόνια, σύμφωνα με τα πολύ σημαντικά που προσφέρει στην Εθνική οικονομία.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά, τον Λουκά Αναγνωστόπουλο, αλλά και τον Άρη Αγγελόπουλο, τόσο για το επίπεδο της συζήτησης και των προβληματισμών που έθεσαν, όσο και για την διάθεση, να συνεισφέρουμε όλοι μαζί, για το καλό του τόπου μας. Εργαζόμαστε όλοι μαζί, για μια τοπική αυτοδιοίκηση, όπου ο πολίτης θα έχει λόγο και άποψη για το μέλλον του.

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο