Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

“Τελικά είναι αγάπη και όχι μια απλή συνήθεια”

Ενημερωτικό δελτίο από το ΝΟ Ιτέας

Με αυτό το σύνθημα   οι αθλητές του ΝΟΙ,  τα δικά μας  παιδιά  αψηφώντας κάθε δυσκολία για ακόμη φορά φώναξαν παρών , αυτή τη φορά στους πρώτους χειμερινούς αγώνες επιδόσεων της Περιφερειακής Επιτροπής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο  16/10/2021 στην Χαλκίδα .

Δεκαπέντε  αθλητές και αθλήτριες απέδειξαν στον στίβο την αναγνωστική τους ετοιμότητα επιβεβαιώνοντας ότι μπορούν να βρεθούν και να κατακτήσουν την δική  τους θέση ανάμεσα στους καλύτερους ολόκληρης της χώρας .

Στο πλευρό των αθλητών όχι μόνο την ημέρα των αγώνων αλλά και ολόκληρη την χρονιά οι προπονητές μας οι οποίοι έχουν καταφέρει να μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά μας την αναγνώριση του προσωπικού κατορθώματος αφενός αλλά  και την  αναγνώριση της σωματικής και ηθικής αρετής του αθλητή.

Με την  ηχηρή  παρουσία του ΝΟΙ  στα βάθρα και τις επιτυχίες σε πανελλήνιο επίπεδο, αποδεικνύει ότι δικαίως η φήμη του  έχει ξεπεράσει τα όρια της Φωκίδας  και ότι δικαίως θεωρείται υπολογίσιμη δύναμη και ένας από τους ταχύτερα ανερχόμενους συλλόγους σε ολόκληρο τον χώρο της ελληνικής κολύμβησης.

Οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του Ν.Ο.Ι. που πήραν μέρος στους προχθεσινούς

αγώνες κατά αλφαβητική σειρά είναι: Αρβανιτάς Λάμπρος, Βεληκάρης Φωκίωνας, Γιατα

Ιρέλα, Καρλιαυτης Κωνσταντίνος, Κατσίκης Νικόλαος, Μούκα Ναγια, Νικολάου Δημήτριος,

Ντοκανι Ολίβια, Πανοπούλου Γραμματική, Ριτσο Στεφάνια και Χολέβας Νικόλαος.

Ενώ της προαγωνιστικής είναι: Καρλιαυτης Γεώργιος, Λαλλα Γιολάντα, Μπράτσος

Γεώργιος και Ριτσο Μαρίνα.

Ανάμεσα στους αθλητές μας που ξεχωρίζουν  ο Δημήτρης Νικολάου ο οποίος δηλώνει πάντα παρών στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις αν και οι απαιτήσεις της φετινής σχολικής χρονιάς είναι μεγάλες . Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία .

Ξεχωριστή στιγμή για την οικογένεια του ΝΟΙ  η βράβευση από την προεδρο της περιφερειακής επιτροπής Στερεας Ελλαδος και μελος του Δ.Σ. της ΚΟΕ κ. Σαραντίδου Ελευθεριας  του αθλητή μας Νικόλαου  Χολέβα για τα 2 μεταλλια που κατεκτησε στο θερινο πανελληνιο πρωταθλημα.

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο