Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

“Σύγχρονοι “αυριανιστές” στο ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας”

Ανακοίνωση από τη ΔΕΕΠ ΝΔ Φωκίδας

 «Που είναι ο εισαγγελέας, για το Νοσοκομείο Άμφισσας;» 

Τάδε έφη η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας. Μία φράση που εν ολίγης αποτυπώνει τον ψυχισμό των σύγχρονων «Αυριανιστών». 

Σε αυτούς λοιπόν που αναζητούν εισαγγελείς για την κατάσταση του Νοσοκομείου Άμφισσας να θυμίσουμε τα εξής: 

  1. Από την αρχή της Πανδημίας έχει ενισχυθεί το προσωπικό με προσλήψεις σαράντα (40) περίπου ατόμων.
  2. Η κλινική Covid-19 νοσηλεύει δεκάδες ασθενείς έχοντας τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχημένων νοσηλειών πανελλαδικά
  3. Το Νοσοκομείο Άμφισσας έχει πραγματοποιήσει 48000 εμβολιασμούς. 
  4. Οι Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας, που κάποιοι ειρωνεύτηκαν όταν εγκαταστάθηκαν, όπου χρειάστηκε έσωσαν ζωές.
  5. Η χειρουργική κλινική συνεχίζει την ομαλή λειτουργία της και προκηρύσσεται η θέση του ιατρού, που συνταξιοδοτείται.
  6. Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (ΜΤΝ) έχει αναβαθμιστεί και λειτουργεί σε καθημερινή βάση. Ουδέποτε ανεστάλη η λειτουργία της. Για την περίπτωση νόσησης του ιατρού Νεφρολόγου από Covid-19, η θέση του καλύφθηκε βάση νόμου με ιατρό του παθολογικού τομέα.
  7. Τακτοποιούνται διοικητικές εκκρεμότητες ετών 
  8. Γίνεται συνεχώς προμήθεια νέου σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Όσο κάποιοι ελαφρά τη καρδία παραπληροφορούν και καιροσκοπούν, εμείς θα συνεχίσουμε να ενεργούμε με σκοπό την περαιτέρω αναβάθμιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου Άμφισσας. Μένουμε προσηλωμένοι σε αυτό και μόνο.

Κλείνοντας και στο πλαίσιο της αναζήτησης εισαγγελέων, να επισημάνουμε ότι οι εισαγγελικές αρχές βρίσκονται εκεί που πρέπει, γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα μας πότε οφείλουν να παρέμβουν. Όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του Νίκου Παππά, ο οποίος έχει παραπεμφθεί στο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος ύστερα από απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής, μετά από πόρισμα της Προανακριτικής Επιτροπής. Η Επιτροπή, αφού εξέτασε τα στοιχεία που προέκυψαν, έκρινε ότι ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ μεθόδευσε τη χειραγώγηση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016.

Είτε στην περίπτωση του κου Βαξεβάνη, όπου το Ανώτατο Δικαστήριο τον έχει καλέσει σε απολογία, με την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, για παράβαση καθήκοντος αλλά και για “συνέργεια σε κατάχρηση εξουσίας από κοινού δια της εκθέσεως σε δίωξη ή τιμωρία κάποιου αθώου κατά συρροή”. Σε συνέχεια της έρευνας της υπόθεσης Παπαγελόπουλου. 

3 Σχόλια

  • Αμφισσαίος

    σα πολλά τρολ μαζεύτηκαν εδώ μέσα.....

  • Nostos

    Νομίζει κι αυτός ότι είπε κάτι σπουδαίο! Για τα δικαστικά, να του πω να προσθέσει κι εκείνον τον σύμβουλου του πρωθυπουργού που τον τρέχανε για μια ιστορία με πιτσιρικάδες στη Μολδαβία. Α, και για κάτι ΚΕΛΠΝΟ που πάνε για κακουργήματα. Άιντε, να μην ανοίξω το αρχείο μου τώρα. Δεν βλέπουν τα χάλια τους που κλατάντησαν όλη τη χώρα μια ..."Αττική Οδό", παριστάνουν και τους έξυπνους!

  • Την Γκάγκα την ρώτησε??

    Βιάστηκε ο κύριος αυτός, προφανώς άσχετος με τα όσα συμβαίνουν στο νοσοκομείο, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και κυρίως με τα σχέδια του υπουργείου για το μέλλον του. Ας περιμένει λίγο, οι αλλαγές έρχονται...

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο