Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοβαρό τροχαίο έξω από το Γαλαξίδι!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στην ΕΟ Ιτέας-Ναυπάκτου, σε σημείο μετά το Γαλαξίδι και κοντά στους Αγίους Πάντες.

Νταλίκα που διερχόταν από το σημείο εκτελώντας δρομολόγιο εξετράπη της πορείας για άγνωστο αυτή την ώρα λόγο και βγήκε από το οδόστρωμα.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και της τροχαίας και έγινε απεγκλωβισμός του οδηγού του βαρέος οχήματος, ο οποίος είναι ζωντανός, χωρίς κίνδυνο για τη ζωή του

Η κυκλοφορία στο σημείο έχει διακοπεί και θα παραμείνει κλειστή για αρκετή ώρα κι έχει διοχετευθεί μέσω Ερατεινής προς Βουνιχώρα και Βουνιχώρα προς Πέντε Όρια.

2 Σχόλια

  • Α.Ξ

    Αυτά είναι τα αποτελέσματα, της εγκληματικής αμέλειας ; όλων των Κυβερνήσεων, για την μη δημιουργία ενός μεγάλου και ασφαλούς παραλιακού δρόμου, που θα αποτελεί μέρος της υπό δημιουργία Εθνικής Οδού Ναυπάκτου - Αμφίσσης - Γραβιάς. Και ο δρόμος αυτός θα είναι σταθερός χωρίς κατολισθήσεις καθώς εδράζεται επί βραχώδους εδάφους. Δυστυχώς όσες φορές διάβηκα οδηγώντας αυτόν τον δρόμο απολαμβάνοντας τις ομορφιές της Φωκίδας μας, πολλές φορές βρέθηκα σε δύσκολη θέση, λόγω στενότητας, στροφών, κυκλοφορίας μεγάλων οχημάτων (νταλίκες με συρόμενα, μεγάλα φορτηγά, λεωφορεία κ.α), ασυλλόγιστους οδηγούς μικρών επιβατικών με μεγάλες ταχύτητες, χωρίς να έχω δει ούτε ένα αυτοκίνητο της τροχαίας για έλεγχο και έκανα συνέχεια την προσευχή μου (και δεν πιστεύων να είμαι ο μόνος). Με διαπλάτυνση του δρόμου, με τούνελ στις μικρές ορεινές απολήξεις ή διάνοιξή τους και ο χρόνος διέλευσης θα ήταν πιο σύντομος, πιο ασφαλής. και πολύ πολύ πιο ξεκούραστος. Αν βρε ανευθυνοϋπεύθυνοι ταγοί που μας κυβερνάτε, δεν βρίσκετε χρήματα για τις παρεμβάσεις αυτές, ενώ ξοδεύετε ασυλλόγιστα για άχρηστα και περιττά έργα, να έρθουμε εμείς οι απλοί πολίτες ακόμη και οι ηλικιωμένοι όπως εγώ, να εκτελέσουμε το έργο με προσωπική εργασία. Σας ευχαριστώ, αλλά ανάπτυξη χωρίς εκτέλεση απαραίτητων και σοβαρών κυκλοφοριακών οδικών έργων στην περιοχή μας όπως αυτός ο παραλιακός, δεν γίνεται, ενώ θα γλυτώνουμε και τις ζωές που χάνονται άδικα και δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε Έλληνες από αυτή την αιτία..

  • Κ.Γρομιτσαρης

    Ενα ακομη τροχαιο ευτυχως χωρις νεκρο στην (Εθνικη Οδο )ειδικη διαδρομη μονοπατι Ιτεας Ναυπακτου Αντρριου.Μεχρι πριν λιγα χρονια ειχαμε το πεταλο του Μαλλιακου,αλλα και την (Εθνικη οδο κατμανιολα)Κορινθου Πατρων.Ο δρομος Ιτεας Αντιρριου συνδεει την Ανατολικη με τη Δυτικη Στερεα και 2 μεγαλα λιμανια της Πατρας και του Βολου.Η Κορινθου Πατρων απεναντι εγινε επιτελους ασφαλης αυτικινητοδρομος.Το ιδιο και το πεταλο του Μαλλιακου.ΔΥΣΤΥΧΩ ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΡ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.Ποτε επιτελους θα αποκτησουμε εναν συγχρονο αυτοκινητοδρομοου θα ξεκιναει απο το Αντιρριο, θα περναει εξω απο την Ιτεα,τα παραλια της Βοιωτιας και θα καταληγει στα Μεγαρα;Μηπως αυτο το σημαντικο εργο δεν γινεται για να μην(χαλασει η πιατσα) που λεγεται Ριο Αντιρριο και δυσαρεστηθουν ειτε οι πλοιοκτητες ειτε η Γεφυρα;

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο