Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ευχαριστήριο και απολογισμός για τη φετινή σεζόν

“Πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε το όμορφο ταξίδι της φετινής χιονοδρομικής σεζόν και με την ανακοίνωση αυτή θα θέλαμε ως Διεύθυνση και εργαζόμενοι του Χιονοδρομικού Κέντρου να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλλαν στην άκρως επιτυχημένη λειτουργία του Χιονοδρομικού μας Κέντρου τη φετινή χρονιά”, σημειώνουν η Διεύθυνση και το προσωπικό του Κέντρου σε ανακοίνωσή τους, στην οποία προβαίνουν και σε απολογισμό της φετινής χιονδρομικής σεζόν, κατά την οποία το Κέντρο λειτούργησε ξανά μετά από δύο χρόνια παύσης λόγω καραντίνας.

“Σ’ αυτή την πορεία στο πλευρό μας είχαμε τη Διοίκηση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), διαχειρίστριας Εταιρείας του Χιονοδρομικού μας Κέντρου, την οποία και ευχαριστούμε για όλη την υποστήριξη και τη συνδρομή και ιδιαίτερα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ, κ. Στέφανο Βλαστό, ο οποίος με τη συνεχή παρουσία του στο βουνό και το προσωπικό του ενδιαφέρον στάθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της χιονοδρομικής περιόδου στο πλευρό των εργαζομένων, μας εμπιστεύθηκε απόλυτα και μας υποστήριξε σε όλη τη διάρκεια της ωραίας και ενδιαφέρουσας αυτής διαδρομής”, εξακολουθεί η ανακοίνωση του Χ.Κ. Παρνασσού, στην οποία τονίζονται και τα εξής:

Οφείλουμε να πούμε ότι η επιτυχία της φετινής λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και ως εργαζόμενοι του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι που το Χιονοδρομικό μας Κέντρο απέδειξε φέτος σε επισκέπτες και χιονοδρόμους ότι σε μία δύσκολη χρονιά, τόσο από την άποψη των καιρικών φαινομένων όσο και της πανδημίας, μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε όλες τις προκλήσεις.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, συνεκτιμώντας όλες τις παραμέτρους που διέπουν τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου, διαπιστώνουμε ότι η φετινή χρονιά υπήρξε η καλύτερη όλων των εποχών για τους εξής λόγους:

Είναι η πρώτη φορά που τα έσοδα για το Χιονοδρομικό Κέντρο αυξήθηκαν θεαματικά σε σχέση με κάθε άλλη χρονιά, στηρίζοντας ταυτόχρονα σημαντικά τις τοπικές επιχειρήσεις και εν γένει την οικονομική και τουριστική ζωή της ευρύτερης περιοχής.

Είναι η πρώτη φορά που υπήρξε άψογη και υποδειγματική η πλήρης λειτουργία όλων των αναβατήρων, καθ΄ όλο το διάστημα των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αν και ήμασταν αναγκασμένοι να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες, με μειωμένο προσωπικό, λόγω ασθένειας αρκετών χειριστών, πολλών εξ αυτών, με Covid-19 (ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο, το ΧΚΠ λειτούργησε με 13 χειριστές λιγότερους).

Είναι η πρώτη φορά που οι ημέρες μη λειτουργίας του ΧΚ Παρνασσού ήταν σαφώς λιγότερες από κάθε προηγούμενη, λαμβάνοντας υπόψη τις μετεωρολογικές προγνώσεις του Μετεωρολόγου, κ. Σάκη Αρναούτογλου, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και τη στήριξη του.

Είναι η πρώτη φορά που η Διοίκηση της διαχειρίστριας Εταιρείας ικανοποίησε τα αιτήματα των εργαζομένων, σύμφωνα με την εργατική νομοθεσία για τη λήψη των ρεπό και των υπόλοιπων αδειών μέσω της παράτασης συμβάσεων.

Είναι η πρώτη φορά που το Χιονοδρομικό Κέντρο κατάφερε να ανοίξει όλους τους αναβατήρες ακόμα και στην 3η αναστολή λειτουργίας των αναβατήρων.

Είναι η πρώτη φορά που ολοκληρώθηκε η απαραίτητη προετοιμασία των εγκαταστάσεων για την καλοκαιρινή συνάντηση (κατέβασμα οργάνων και καρεκλών από τους αναβατήρες, καθώς και η συλλογή όλων των μέσων χιονοδρομικής ασφάλειας).

Για όλους τους παραπάνω λόγους και όλα αυτά που πετύχαμε η ευγνωμοσύνη μας είναι απέραντη για την αναγνώριση και την συνεργασία που είχαμε.

Θερμά ευχαριστούμε όλα τα στελέχη της ΕΤΑΔ που μας βοήθησαν και που ήταν συνεχώς δίπλα μας, ενώ φυσικά ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θέλουμε να απευθύνουμε προς την τοπική κοινωνία και προς όλο τον κόσμο, επισκέπτες και χιονοδρόμους, που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους.

“Κανένα ταξίδι όμως δεν τελειώνει ποτέ στ’ αλήθεια και ελπίζουμε πως με την νέα «σεζόν» θα μπορέσουμε και πάλι μαζί να κάνουμε ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στο στόχο της συνεχούς λειτουργίας του ΧΚ Παρνασσού και της παροχής ακόμη υψηλότερων υπηρεσιών για όλους τους πολίτες. Με χαρά προσβλέπουμε στη συνέχιση αυτής της τόσο γόνιμης συνεργασίας και σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και με ανυπομονησία αναμένουμε να σας υποδεχθούμε και πάλι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού με την έναρξη της νέας χιονοδρομικής περιόδου.

Μέχρι τότε σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι!”, καταλήγει η Διεύθυνση και το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο