Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κλειστή σύσκεψη με Μπούγα, Σπανό και Τριαντόπουλο σήμερα για ελαιώνα

Κλειστή σύσκεψη για τις συνέπειες που επέφερε η καταστροφική πυρκαγιά στον ελαιώνα της Άμφισσας πραγματοποιείται σήμερα στην φωκική πρωτεύουσα.

 Την σύσκεψη συγκάλεσε ο Γιάννης Μπούγας και συμμετέχουν ο Περιφέρειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός – ο οποίος θα δώσει το παρών με τηλεδιάσκεψη-, ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδα, Γιώργος Δελμούζος, ο Δήμαρχος Δελφών Παναγιώτης Ταγκαλής, ενώ από πλευράς κυβέρνησης παρών είναι ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος.

Ο Δήμος Δελφών θα καταθέσει ως Ψήφισμα το Διαχειριστικό Σχέδιο του Ελαιώνα, όπως αποφασίστηκε στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με παρόντες πολλούς πληγέντες καλλιεργητές, το οποίο έχει υιοθετηθεί ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο Δελφών στις 10 Ιουλίου του 2017.

Αντικείμενο της σύσκεψης είναι ο προσδιορισμός των διαδικασιών αποζημιώσεων των πληγέντων και τα μέτρα για την ανάταξη του ελαιώνα. Επίσης, όπως ενημέρωσε στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου την Παρασκευή ο Φ. Σπανός, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία καταγραφών των ζημιών από τον ΕΛΓΑ.

4 Σχόλια

  • Για δελτία τύπου και συσκέψεις καλοί είστε.. Απο ουσια μηδέν... Κάηκε ο ελαιώνας 2η φορά και δεν είχατε πάρει κανένα μέτρο πρόληψης. Κρίμα για τους κόπους ετών. Ξέρουμε θα δώσετε ψίχουλα πάλι. Κρίμα και πάλι κρίμα. Κοροϊδία για το κόσμο. Δυστυχώς είστε πολλοί λίγοι. Είστε καλοί μόνο για αναρτήσεις και δελτία τύπου... Ουσία καμία... Ανύπαρκτο έργο στη Φωκίδα...

  • Πιστός ΝΔατης

    Συγχαρητήρια στον βουλευτή μας τον Γιάννη τον Μπούγα! Πρώτος και καλύτερος με διάφορα απ' ολους σαρώνει παρόλες τις δυσκολίες που αντομετωπίζει. Αυτός είναι είναι Κολοσσός. Χωρίς αυτόν δεν θα καταφέρναμε τίποτα. Δημαρχαιοι Αντιπεριφερειαρχαιοι περιφεριαρχαιοι ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΜΟΝΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΓΑΣ.

  • Συγχαρητήρια στο Βουλευτή μας το Γιάννη το Μπούγα!!!

  • Πρώην ΝΔ

    Εκεί που θα κάνετε την κουβεντουλα.... Καλέστε και τον πρώην αντ/ρχη να σας πει για την χρηματοδότηση της ΕΑΣ ξηρου από την περιφερεια για το καλο των αγροτών. Ειλικρινά έχετε πιασει πατο. Είστε η ταφόπλακα του τόπου.. Δεν ντρεπεσαι ρε Μπουγα που άφησες τον Βορίδη να υπογράψει την συγχώνευση. Δεν ντρεπεσαι ρε Σπανε που άφησες το ασημικο του τόπου να βγει εκτός περιφερειας. Το πασοκ θα βαράει και εσυ θα χορευεις Μπουγα. Έχετε πιασει ΠΑΤΟ ξεπλενετε ΚΛΕΦΤΕΣ

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο