Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παρουσιάστηκε το Λεύκωμα “Χαράλαμπος Στέφος / Πείνα – Κατοχή”

 

Ενημερωτικό δελτίο της Οικουμενικής Σχολής Ελευθέρου Λόγου (ΟΣΕΛ)

Το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022  και ώρα  8:00μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο  Άμφισσας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του λευκώματος – έκδοσης της Οικουμενικής Σχολής Ελεύθερου Λόγου (ΟΣΕΛ) – με τίτλο: «Χαράλαμπος Στέφος / Πείνα – Κατοχή».

Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η Αρχοντούλα Σορώκου (Ψυχολόγος, Πρόεδρος της Εταιρείας Μέριμνας και Αποκατάστασης Ατόμων με Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα, Τακτικό Μέλος της ΟΣΕΛ).

Στην εκδήλωση μίλησαν η Μαίρη Στέφου (Φιλόλογος), ο Ευάγγελος Μυταράς (Ιδιοκτήτης της εταιρείας Γραφικών Τεχνών «Αρχέτυπο» και υπεύθυνος εκδόσεως του λευκώματος) και ο Νίκος Σπ. Σούκος (Ιδρυτής και Διευθυντής της ΟΣΕΛ, επικεφαλής εκδόσεως του Λευκώματος).

 

Επίσης, τιμήθηκε η κα Αθηνά Φραγκούλη-Σακελλαροπούλου, Διδάκτωρ Λογοπεδικός-Λογοθεραπεύτρια (PhD), για την προσφορά της στον άνθρωπο και γενικότερα στη Φωκίδα μέσα από την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας.

Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας και του Δήμου Δελφών.

Μεταξύ άλλων την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κκ Γεώργιος Δελμούζος, Αντιπεριφερειάρχης, Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών, Τάσος Φλώρος, αρχηγός της αντιπολίτευσης στον Δήμο Δωρίδος.

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο