Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Σε λειτουργία ξανά το ΚΑΠΗ Ιτέας

Ενημερωτικό δελτίο από το ΚΑΠΗ Ιτέας

Στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του (Ηλ. Σκαρίμπα 33) πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 η συνάντηση των μελών του ΚΑΠΗ ΔΕ Ιτέας, μετά από πρόσκληση της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Χρυσούλας Σεγδίτσα, παρουσία δεκάδων μελών και φίλων σε κλίμα ενθουσιασμού και με έντονη την διάθεση συμμετοχής στην πραγματοποίηση δράσεων και εκδηλώσεων, μετά από μακρόχρονη αδράνεια λόγω κορωνοϊού.

Εκφράστηκε πλήθος προτάσεων και ιδεών και το επισφράγισμα ήταν η ανακοίνωση του Δήμου Δελφών, μέσω της Αντιδημάρχου, ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε πλέον οι συνδρομές των εγγεγραμμένων μελών να παραμένουν στο ταμείο τους και να τις διαχειρίζεται η προβλεπόμενη από τον Κανονισμό λειτουργίας των ΚΑΠΗ Συντονιστική Επιτροπή, υπό τον έλεγχο του Δήμου. Έτσι τα χρήματα θα χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες και τις δράσεις της Δομής.

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Δήμος Δελφών δεν έχει καμία εμπλοκή στις δράσεις και στα τεκταινόμενα του ΚΑΠΗ (αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τα μέλη) πέραν της κάλυψης των εξόδων ενοικίασης του χώρου και πληρωμής παγίων εξόδων λειτουργίας (ΔΕΗ,  ΔΕΥΑ, τηλέφωνο και θέρμανσης – πετρέλαιο). 

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ιτέας κ. Γεώργιος Τσατσαρώνης, η Πρόεδρος Κοινότητας Κίρρας κ. Μαρία Καπαρέλη και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου «Ο Δεσμός» κ. Τζων Τάουνσεντ Γουώρθ.

Ο Δήμος Δελφών, μέσω της αρμόδιας Αντιδημάρχου, ευχαριστεί όλα τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά και υπόσχεται πως θα είναι κοντά τους, στηρίζοντας τους σε κάθε τους προσπάθεια.

Συντονιστική Επιτροπή

Τακτικά μέλη

  1.   ΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. 

  1. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:   ΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 
  1. .ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΤΖΩΝ  ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ ΓΟΥΩΡΘ.

4.ΤΑΜΙΑΣ :ΣΙΤΕΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

5.ΤΑΜΙΑΣ :ΤΕΝΕΚΕΝΤΖΗ ΜΑΡΙΑ 

ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ 

  1. ΝΙΚΟΛΩΦ ΣΩΤΗΡΙΑ (ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΥΚΤΙΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ-ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΝ ΜΙΝΙ-ΟΜΙΛΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΠΗ).
  1. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΤΟΜΕΡΧΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ).
  1. ΓΚΙΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ( ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ).
  1. ΦΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ  (ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΠΑΖΑΡ)
  1. ΤΣΙΒΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  (ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ-ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ).

Ώρες λειτουργίας

Ο χώρος που στεγάζεται το ΚΑΠΗ Ιτέας θα είναι ανοικτός καθημερινά από 09-12π.μ. το πρωί και απόγευμα από 17:00 – 19:00 μ. μ. Υπεύθυνη για τη διεκπεραίωση διοικητικής υποστήριξης και συντονισμού ορίστηκε η  κ. Ευαγγελία Λουκοπούλου ,Ψυχολόγος-Θεολόγος Διοικητική Υπάλληλος του Δήμου Δελφών και ο κ. Μαλάκης Μανώλης διοικητικός.

Εκδρομή στον Άγιο Ανδρέα στην Πάτρα

 Στις 30 Νοεμβρίου έλαβε χώρα  η προσκυνηματική εκδρομή του ΚΑΠΗ Ιτέας  στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών. Παρακολουθήσαμε την Θεία λειτουργία και  προσκυνήσαμε τα ιερά λείψανα του Αγίου. Στην συνέχεια σταματήσαμε στην πανέμορφη Ναύπακτο για να θαυμάσουμε το υπέροχο λιμάνι της και να γευτούμε τις λιχουδιές της. Ευχαριστούμε τα αγαπητά μας μέλη για την συντροφιά τους και  την υποστήριξη τους στις δράσεις μας.

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο