Υπερτοπικό Μέσο Ενημέρωσης Της Φωκίδας

Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Νέα ονόματα ανακοίνωσε ο Γιαννόπουλος

Ανακοίνωση από την παράταξη “Μαζί για τη Δωρίδα”

Η παράταξη μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την στελέχωση δύο ακόμη δραστήριων ανθρώπων, με υψηλή προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση και το συλλογικό όφελος.

Ο λόγος για τον Χαράλαμπο Κατσαρό, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της Δ.Ε. Ευπαλίου και τον Δημήτριο Κατσίκα υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Δ.Ε. Τολοφώνας. Η ενεργή δράση και εμπειρία τους στο τοπικό πολιτικό γίγνεσθαι, ενδυναμώνει και τιμά την παράταξη μας. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Βιογραφικό Σημείωμα Χαράλαμπου Κατσαρού

Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Δ. Ενότητα Ευπαλίου

Γεννήθηκα στο Ευπάλιο Δωρίδος το έτος 1959.Η Αρτοτίνα είναι το χωριό καταγωγής μου. Φοίτησα στο Δημοτικό Σχολείο Ευπαλίου και κατόπιν στην Τεχνική Σχολή Ναυπάκτου, στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων. Είμαι παντρεμένος με την Αθανασία Καλμαντή.

Διατηρούσα με τον αδελφό μου επί  45 έτη επιχείρηση εστίασης και κρεοπωλείο στο Ευπάλιο, στην οποία απασχολούμουν συστηματικά από τα εφηβικά μου χρόνια, μέχρι και το έτος 2020.

Από το έτος 1981 εργάστηκα στην ΕΥΔΑΠ και ειδικότερα στις εγκαταστάσεις της στο Φράγμα της Λίμνης του Μόρνου ως Εργοδηγός Ηλεκτρολόγος. Έλαβα σύνταξη τον Ιούλιο του 2021.

Έχω διατελέσει μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Αρτοτινών Μεσολογγίου «Άγιος Ιωάννη ο Πρόδρομος», επί σειρά ετών. Ήμουν επίσης μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευπαλίου, Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ευπαλίου και Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου με την Επωνυμία «Απόλλων Ευπαλίου».

Εκλέχθηκα το έτος 2003 νομαρχιακός σύμβουλος Φωκίδας, θέση την οποία υπηρέτησα επί δύο θητείες, έως και το έτος 2010. Κατά τα έτη 2014-2019 εκλέχθηκα ως Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας, επί θητείας του Κώστα Μπακογιάννη.

Η επιθυμία μου να ασχοληθώ εκ νέου με την τοπική αυτοδιοίκηση , σε επίπεδο αυτή τη φορά Δήμου, προέκυψε γιατί η ενασχόληση μου με τα κοινά επί είκοσι και πλέον έτη, μου έχει δώσει τη γνώση και το κριτήριο ώστε να στοχεύσω στην επίλυση των σοβαρών ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες του Δήμου Δωρίδος, στον οποίο έχω γεννηθεί, έχω δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά και ζω μόνιμα. Η καθημερινή μου επαφή με τους πολίτες και τα προβλήματά τους, πολλά από τα οποία οφείλονται σε παρωχημένες αντιλήψεις σχετικά με το πώς αυτός ο τόπος θα πάει βήματα μπροστά για να ξεφύγει από την απομόνωση και την στασιμότητα, με ώθησε στο να αποφασίσω την συμπόρευση και τον κοινό αγώνα με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δωρίδος, Δημήτρη Γιαννόπουλο.   

Θα δώσω, λοιπόν την μάχη αυτή, για την επιτυχή πορεία της παράταξης «Μαζί για τη Δωρίδα», ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Ευπαλίου, με εφόδια την γνώση, την εμπειρία και την αγάπη γι αυτόν τον τόπο, που πρέπει να προχωρήσει σε νέα εποχή, ανάπτυξης και εξωστρέφειας.

Βιογραφικό Σημείωμα Δημητρίου Κατσίκα

Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Δ. Ενότητα Τολοφώνας

Ονομάζομαι Δημήτρης Κατσίκας, του Γεώργιου και της Μαρίας το γένος Καραμάνου κατάγομαι από τη Καλλιθέα Δωρίδας εκ του πατρός μου, από τη Μακρινή Δωρίδας εκ της μητρός μου  και κατοικώ μόνιμα στον Άγιο Σπυρίδωνα. 

Γεννήθηκα 15 Απριλίου 1981 στο Αίγιο και μεγάλωσα στην Καλλιθέα είμαι παντρεμένος με την Παρασκευή Ρουμάνα και έχω τρία παιδιά το Γιώργο, την Μαρία και τον Ιωάννη. Αποφοίτησα από το γενικό λύκειο Ευπαλίου το 1999 ολοκλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία στο στρατό ξηράς το 2001 και έπειτα εργάστηκα στην οικογενειακή κτηνοτροφική επιχείρηση και ταυτόχρονα έγινα εθελοντής πυροσβέστης. 

Το 2006 έγινα εποχικός πυροσβέστης και το 2009 μονιμοποιήθηκα στο Πυροσβεστικό Σώμα όπου υπηρετώ μέχρι σήμερα και συγκεκριμένα στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Λιδορικίου. 

Το ανήσυχο πνεύμα μου, η αγάπη μου για τον τόπο μου αλλά και η καθημερινή μου επαφή με τους συμπολίτες μου με έσπρωξαν από πολύ νωρίς στην ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση. 

Από την ηλικία των 21 ετών όπου εξελέγην για πρώτη φορά πρόεδρος και μέχρι σήμερα, έχω διατελέσει συνολικά για τρεις τετραετίες πρόεδρος της κοινότητας Καλλιθέας και δυο τετραετίες τοπικός σύμβουλος. 

Επίσης έχω διατελέσει για μια τετραετία δημοτικός σύμβουλος στον τότε Καποδιστριακό δήμο Τολοφώνος. Ήμουν από τα Ιδρυτικά μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Καλλιθέας. 

Οι γνώσεις και η εμπειρία που αποκόμισα από όλα τα παραπάνω καθώς και η εμπιστοσύνη μου στο συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΙΔΑ» που απαρτίζεται από ανθρώπους νέους, αξιοπρεπείς και γεμάτους όρεξη για δουλειά, με οδήγησαν να δεχτώ την πρόταση – τιμή που μου έκανε ο κύριος Δημήτρης Γιαννόπουλος να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συμπορευτούμε με όραμα και διάθεση για μια καλύτερη Δωρίδα.

Σχόλια Αναγνωστών

Τα σχόλια είναι κλειστά για αυτό το άρθρο